2777
2789
نمیدونم ولا نه ولا سنندجم

چرا باید واریز یارانه ها به تعطیلی بانک ربطی داشته .. چجوریه که وقتی قسط یا چک داری روز جمعه که تعطیله حسابتو مسدود میکنن باز الان چون تعطیله یارانه رو واریز نمیکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم تعطیل بوده این چند روز بانکهاتون؟

اره تعطیل بود همه شهرهاش ببخشید میپسرم‌من هواسم نیست هفته پیش چهارشنبه پنجشنبه ادارات مثل دادگاه تعطیل بود 

خدایا توروخدا کمکم کن 
عزیزم اینا اگه خجالت سرشون میشد انقد رو مردم فشار نمیاوردن که بیشتر پدرها شرمنده زن و بچشون بشن

عزیزم وقتی بیشتر رسانه‌ها دست خودشونه،کسی انتقاد نمیکنه درد مردم رو به گوششون برسونه.

وقتی دلار ۷۵تومنه،گاز و برق قطعه،رئیس جمهور فکر قانونی کردن پست ظریفه و رسانه‌های حامیش ذوق لاتی راه رفتنشو میکنن،کی درد مردم یادشه؟

الان همین قطع برق و گاز بخاطر ترک فعل وزیر نفته.اصلا به ذهن کسی خطور می‌کنه برکنارش کنن؟

تعداد لایک ها و تشویقها رو ببینید فقط🤦‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

عزیزم وقتی بیشتر رسانه‌ها دست خودشونه،کسی انتقاد نمیکنه درد مردم رو به گوششون برسونه.وقتی دلار ۷۵توم ...

خداشاهده هرچی میکشیم از دست یسری احمق بی فکر میکشیم.

اره دیگه چون لاتی راه میره و تیپش خاکیه هیچ مشکلی نداریم.

کردستان✌🏼🕊️
خداشاهده هرچی میکشیم از دست یسری احمق بی فکر میکشیم.اره دیگه چون لاتی راه میره و تیپش خاکیه هیچ مشکل ...

ذوق همونو کنیم،مشکلات اقتصادیمون حل میشه😮‍💨

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من تا حالا نگرفتم مال قبلی ها رو هم می ریزن برام یا سوخته دیگه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

گفتن متوسط پرداختی 510هست یعنی چی یعنی بیشتر نمی‌دن😥

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟