2777
2789
چی بگم آخه وقتی خود تلوزیون میگه آجیل شب یلدا ۷۰۰ اینا خجالت نمی‌کشن پول یک کیلو آجیل رو هم به مردم ...

عزیزم اینا اگه خجالت سرشون میشد انقد رو مردم فشار نمیاوردن که بیشتر پدرها شرمنده زن و بچشون بشن 

کردستان✌🏼🕊️
مال تو واجب نیس عزیزم من می‌خوام خونمو عوض کنم خیلی لازم دارم

از من از نون شب واجب تره منیسک و ربات  زانوم مشکل داره می‌خوام یه تمام اتومات بخرم پام کمتر اذیت سه😎

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من از نون شب واجب تره منیسک و ربات زانوم مشکل داره می‌خوام یه تمام اتومات بخرم پام کمتر اذیت سه� ...

میبینی چ مهربونن تمام مشکلات مردم رو حل میکنن😍

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
میبینی چ مهربونن تمام مشکلات مردم رو حل میکنن😍

اره همون قدر که مشکل حل میکنن خدا بهشون همون اندازه سلامتی بده ،(خدا همچین بزنشون به زمین سرد تا قندیل ببندن)

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
هرسال کمتر میدن از سال قبل

میریم ی مرغ میخریم میایم کباب میکنیم 🤣

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید