در هفته چهار روز در حد یکساعت میرن بیرون برای قهوه خوردن و هر ماه یا هر چند ماه یکبار میرن استخر و سالی چهار بار میرن جنگل شب میمونن… البته الان عقد هستم یعنی خونه پدر مادرم هستم امکان داره بعد عروسی اینکارو نکنه (جنگل)چون منو دوس نداره تنها بزاره … اینم بگم کارش توی خونه هستش… بعنی همکاری نداره که هم رو ببینن یه صحبتی چیزی کنن یا بیرون نمیره حس میکنم احتیاج داشته باشع با یه مرد حرف بزنه تو خونه وقتی کار انجام بشه و آدم همش تو خونه باشه یکم افسرده میشه… اما حساسم …
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه عزیزم رفیق باز نیست رفیق باز به کسی میگن که هر ضب هر شب چندین ساعت بره با دوستاش بیرون و تا آخر شب برنگرده،همونطور که ما خانوما حق داریم با دوستامون وقت بگذرونیم بریم بیرون و تفریح آقایون هم حق دارن اونجوری انرژی کافی و روحیه خوبی کنار همسرشون هم پیدا میکنن
زیادی حساسی من گاهی خودم برنامه میچینم که همسرم با دوستاش وقت بگذرونه چون نیاز به تعامل دارن نیاز به تفریح دارن اینجوری وقتی حالش خوب باشه اون انرژی به زندگی خودت برمیگرده
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز
مگ ما خانوما دورهمی نداریم خب این بدبختام برن مگه مشکلی داره تا حدی که از اعتماد دو طرف سواستفاده نشه بنظر شخصی من مشکلی نداره
مگه عهد دمپایی جلو بستس ک این حرفارو میزنید
مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷