2777
2789

پیج مشترک داریم یه پیج دیگ  زده ک  داخلش عکس و فیلم ماشین میزارع. همون پیجم دارم ولی من داخلش نمیرم و فقط اون تو اکسپلورش می‌چرخه. حالا امروز دیدم همش عکس زنای لختیه ‌‌‌‌نمیدونم‌خودشواومدن یا شوهرم زیاد نگاه کرده ک اومدن اکسپلور بیاین عکسارو بزارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون همینن

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اسی مال شوهر منم پره. منم نمیدونم نگاه می‌کنه یا اتفاقی میاد

نه هرچی رو زیاد نگا کنی همون میاد عزیزم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نه هرچی رو زیاد نگا کنی همون میاد عزیزم

آخه هر چی تو اطلاعات بازدیدش میگردم چیزی از اونا نمیاره ولی اکسپلور پره. یکی دوتا نیستا پر پر همه سینه و باسن

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

آخه هر چی تو اطلاعات بازدیدش میگردم چیزی از اونا نمیاره ولی اکسپلور پره. یکی دوتا نیستا پر پر همه سی ...

خب شاید سرچ نکرده. رفیقاش براش میفرستن یا خودش تو اکسپلور چندتا دیده بعدش دیگه هی اومده تو اکسپلورش. حتما نباید سرچ کرده باشه