حاجت داشتم خیلی تلاش کردم هر مدل دعا و نمازی هیچی عوض نشد با اینکه کلی خواب دیدم راجبش
الان انقد حالم بد شده چند روزه حاجتم رو رها کردم میگم به درک اصلا نمیخوامش واقعا دیگه برام ارزشی نداره و نمی ارزه
اما از طرفی به شدت ایمانم زیر سوال رفته به شدت به همه چیه این سیستم شک دارم حتی شکی هم نباشه دلم پر ازش و حتی میتونم بگم کینه دارم ازشون با کراهت حتی پا میشم نماز میخونم دوست ندارم با اهل بیت حرف بزنم متاسفانه حتی حس تنفر نسبت بهشون پیدا کردم حس میکنم بهم دروغ گفتن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
توبه و استغفار بهترین راه تقرب است و اما ما صرف واسه برطرف کردن مشکلات مان نباید فکر کنیم اینکه حوائج شما زود برآورده نشد ویا مصلحت نیست شاید خیری در کار است
چطوری دقیقا؟هر لحظه تو ذهنم اینه انقد گیر بودم اومدن به خواب بهم وعده الکی دادن حالا هیچ خبری هم نیس ...
اخه کی گفته خواب ما نشونه هست؟؟؟
مگه ما کی هستیم که از رویای خودمون انتطار صادق بودن داشته باشیم
خرافات رو بذار کنار
میتونی متوسل بشی
ولی قرار نیست نشونه ببینی
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.