2777
2789
عنوان

یه پیام می‌زارم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 110 پست
میدونی بهش گفتم اتفاقا همین که گفتی ،گفتش مشکلی نیس حرف بدی نزده

ارههه مردا میگن اینجوری ولی موقعیتش مثلا خدایی نکرده پیش بیاد مارو زنده به گور میکنن 

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

ارههه مردا میگن اینجوری ولی موقعیتش مثلا خدایی نکرده پیش بیاد مارو زنده به گور میکنن

کاش به روش نمی‌آوردم الان حالا فکر نکنه همکارش خوشش میاد ازش،😵‍💫😓

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش به روش نمی‌آوردم الان حالا فکر نکنه همکارش خوشش میاد ازش،😵‍💫😓

نه بابا فکرای بد نکن الکی خودت و عذاب نده 

نه بابا فکرای بد نکن الکی خودت و عذاب نده

شما هم کارمندی گفتی؟اگه دوست داری میگی کارمند کجا هستی ؟با مردا هم ارتباط داری یعنی تو محیط کارت هستن؟

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
شما هم کارمندی گفتی؟اگه دوست داری میگی کارمند کجا هستی ؟با مردا هم ارتباط داری یعنی تو محیط کارت هست ...

اموزش و پرورش دبیرم بله دارم همکارام داخل دوتا مدرسه مرد هستن یه مدت مدرسه ابتدایی هم بودم مدرسه پسرانه مدیر مدرسه اقا بودن چند تا هم معلم مرد

اموزش و پرورش دبیرم بله دارم همکارام داخل دوتا مدرسه مرد هستن یه مدت مدرسه ابتدایی هم بودم مدرسه پسر ...

موفق باشید ،🌺مشخص بود سواد اجتماعیت بالاس