2777
2789
عنوان

عروس سرسنگین به چه عروسی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 70 پست
مگ هس از این شوهرا؟

خب الان این خانمه چیه؟

من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای  خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️

چطوری مثلا؟

تا وقتی ازت نظر نخواستن نظر نده

زیادی کار نکن وقتیم کاری انجام میدی آروم انجام بده که فقط تو چشم باشی نه اینکه بلانسبت خودتو بکشی

حرفای مهم و تصمیمات تون رو بهشون نزن چون باعث میشه نظردهیشون و دخالتاشون شروع بشه

همیشه لبخند داشته باش و تو زبون باهاشون مهربون و بامحبت باش

جلوی اونا همیشه احترام همسرتو نگه دار مدابا اونجا به همسرت بی احترامی کنی یا دست کمش بگیری در کل حواست به همسرت باشه و به همسرت بگو وقتی میریم اونجا دوست دارم توهم هوامو داشته باشی

چیزی خاستی اونجا سعی کن از همسرت بگو بخوای برات بیاره 

لباس های دم دستی نپوش لباسات همیشه در شان و ملکه ای باشه پاهات لخت نباشه جوراب یا پاپوش بپوش همیشه

بدون همسرت هیچ وقت خونشون نرو 

و ...

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی ازت نظر نخواستن نظر ندهزیادی کار نکن وقتیم کاری انجام میدی آروم انجام بده که فقط تو چشم باشی ...

مرسی عزیزم خیلی نکات خوبی بود ❤️

کاملا مفید و مختصر حتما انجام میدم 

من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای  خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️

خانمرو نمیتونم بگم ولی اقاهه بیخیاله

چه ایرادی داره مگه 

والا😂

🤣🤣

ایرادی نداره بزاری ایکسو اینو اون تو پیج خانوم ادم باشن؟

چی؟

به عروسی که سرش سنگینه میگن عروس سرسنگین

🤣🤣 بسیار مفید و مختصر 

ایرادی نداره بزاری ایکسو اینو اون تو پیج خانوم ادم باشن؟

وا وقتی به همسرش مطمئن باشه نه چه اشکالی داره

البته من خودم اصلا پسرای غریبه درخواست میدن قبول نمیکنم تو اینستا اما اگرم باز میکردم همسرم چیزی نمی‌گفت و میدونه من چجور آدمیم 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
فقط اینهایی ک نوشتن بلند نخنده 😐 خجالت بکشید

شاید منظورشون از کسانی که زیاد جوک میگن و بد میخندن