2777
2789
عنوان

از شوهرم سردم اونم همینطور

185 بازدید | 30 پست

از قیافش وضعیت بهداشتت ک زیر صفره از لباس پوشیدنش از خرپفاش ک سرسام آوره از حرکاتش و حرفاش اونم همینطور ازم شاکیه از اخلاق گندم از کینه ای بودنم از عصبی بودنم بی حوصله بودنم زودرنج بودنم وسواسم ازینکه همیشه سر رابطه ازم شاکیه و میگه واسش کم میزارم نزدیک دو هفتس کاری ب کار هم نداریم با این وضعیت باردارم هستم!!! 😔۱۰ ساله هم ازدواج کردیم هیچ اعتقادی ب مشاور و دکتر و این زهرمارا نداره چیکار کنم زندگیم خوب شه خستم خونوادمم کلا از دست دادم دیگه هیچکسو ندارم خیلی تنهام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه با این وضعیت بچه بیاد افسردگی و طلاق رو شاخشه

افسردگی ک دارم ولی طلاقو نمیدونم من اگ میخاستم طلاق بگیرم از اول تو این زندگی نمی اومدم ب اجبار اومدم چون وضعیتم قبل تاهل خیط تر بود

با این چیزایی که گفتی دیگه حرفی نمیمونه . کلا شوهرت مناسب نیست نگرانم افسردگی بعد از زایمان بگیری

الان دارم 

هرشب با گریه میخابم روزا هم اتقد بی حوصله و کسلم ک همش خابم حوصله ندارم حتی پاشم ی چیزی درست کنم نمیریم از گشنگی

مشاوره رفتن فردی هم گاهی جوابگو‌میتونه باشه همونجور ک امید داری با حرفای ما نینی سایتیا نتیجه بگیری ...

نمیتونم برم نمیدونم گجا برم هزینش چقد میشع خونواده شوهرم فضولن با هم رندکی میکنیم دوس ندارم بفهمن هزار جور حرف برام درمیارن