2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید

72 بازدید | 9 پست

شما تجربه ای از درآوردن دندون آسیا بچه هاتون دارید ؟ دخترم خیلی گریه می‌کنه پریروز یکم داغ بود فکر کردم مریض شده نگا کردم دیدم دندون آسیا از هر چهار جا پایین و بالا لثه باد کرده و از پایین هم سغیدک زده  لطفاً از تجربه هاتون بگید ....یعنی این حجم از گریه برای دندون همین که استامینوفن میمالم به دنذوناشش آروم میشه

بله عزیزم پسر منم ماه پیش دندون آسیا درآورد و خیلی اذیت شد

ببین مثلا خوابیده یهو پا میشه شروع. می‌کنه. به جیغ حیغ گریه اصلا طور عجیب ....شما چه دارویی میدادی؟ چقد اذیت شد بخدا چشام کاسه خون سه شبانه. روز نخوابیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین مثلا خوابیده یهو پا میشه شروع. می‌کنه. به جیغ حیغ گریه اصلا طور عجیب ....شما چه دارویی میدادی؟ ...

من فقط استامینوفن دادم دائم بغلم بود یا با ماشین میچرخوندمش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

یا امام رضا این یه هفته. اینطور گریه کنه من که مردم دخترم کلا ارومه وقتی میبینم اینطور میشه میمیرم . ...

عزیزم نگران نباش باید این دوره رو طی کنه نه عزیزم دست سمت گوشش نمیبرد

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز