2777
2789

اینجا درسته که دروغ توش زیاده ولی من کاربریم قدیمیه از ۹۳ عضوبودم

مشکلمو یه شب گفتم این پرااااااان انقد منو مسخره کردن و بی دلیل گزارش زدن حتی اول تاپیکم قسم خوردم دروغ نیست و نترکونن برام فقط مشکلمو میخوام بگمو درددل کنم پشت بندش انقد تاپیک برام زدن که واسه ۳روز تعلیق شدم

هچپیچی حق الناس نمیشه

الان من مسخرت کنم که بخاطر جیش روملحفه و فرش شوهرت گرفتت مث چی کتکت زد 

چیشد😐یا حضرررررتتتت وححححشتتتت

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی بدبختی بدخت دلم برات میسوزه @niniyar_1    

@niniyar_5   اینو تحویل شما میدم 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیخیال اهمیت نده من سال قبل ی کاربری دیگه داشتم توو ی تایپیک شغل و حقوق همسرمو گفتم ی کاربر چنان فحش ...

تو مگه منو میشناسی میدونی مگه من چی گفتم تو که از اون طرف قضیه خبر نداری برای چی طرفداری میکنی 

ایشون از همین تاپیک بدبخت بودنشو توضیح داد 

کنارش قرار گرفتن برادر شوهرت مست غیر عمد خیلی حاده یا کار مشکل من ؟ 

تو خودت قضاوت کردی کاری نکن سرت بیاد

اسی بیچاره بدبختی دیگران مضحکه نیس واسه تو هم خیلی ساده بود حالا بخند انشالله بفهمی کجا خوردی بیچاره

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیخیال اهمیت نده من سال قبل ی کاربری دیگه داشتم توو ی تایپیک شغل و حقوق همسرمو گفتم ی کاربر چنان فحش ...

نه اهمیتی برام نداره فراموشش کردم پربازدیدو دیدم یادم افتاد چقد اونشب بمن ۲۰ صفحه خندیدن

نه اهمیتی برام نداره فراموشش کردم پربازدیدو دیدم یادم افتاد چقد اونشب بمن ۲۰ صفحه خندیدن

حتما حقت بوده چون از شخصیت الانت مشخصه