2777
2789
عنوان

وااای دیشب چه ذوقی بود تو خونمون من جیییغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه🌺🌺💓🥰😍😍

ایشالا همیشه به شادی و

به سلامت دنیا بیاد

همیشه دلتون شاد ولبتون خندون باشه

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

لحظه ای ک بی بی چکتو فرستادی من سایت بودم از خوشحالی برات اشکی شدم ولی حالت معلق بودم از طرف سایت.خی ...

مرسی عزیز دلم😍😍😍😍

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
مش غول زبده

ب دغدغه هام اضافه شد خب مدیون که راحتتره🤣

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

مبارکه

بچت چندسالشه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

انقد بیبی چک زدم عادت کرده بچه 😂

مباااررررک باشه.. اواسط شهریور میشه انشالله... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بتا هر دو روز دو برابر میشه الانم بری قشنگ مشخصه چون یبار سرم اومده اصرار دارم بری وگرنه..من هم تکرر ...

بی بی چک کاملا پررنگ و مثبت بود حامله نبودی؟

واقعا زیاد بودا این اخرا شوهرم آزمایش اسپرم داد گفتن مشکل داره دیگ کلا بچه رو گذاشتیم کنار اسپرم ۱۳م ...

نه حالا شما خداروشکر یه بچه هم داشتین 

خیلیا باتوجه به شرایط الان باوجود تغذیه و فضای سرطانی هوشمند و تکنولوژی سالها تلاش میکنن تا موفق بشن 

ایشالله خوشحال باشین همیشه

مبارکهبچت چندسالشه

۶

بتا هر دو روز دو برابر میشه الانم بری قشنگ مشخصه چون یبار سرم اومده اصرار دارم بری وگرنه..من هم تکرر ...

دلیلش چی بوده بی بی مثبت می‌شده....من بی بی چک مثبت شد رفتم دکتر گفتم آزمایش بنویس گفت نیازی نیست همین که مثبت شده بارداری