2777
2789
عنوان

وااای دیشب چه ذوقی بود تو خونمون من جیییغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 58 پست

ای جانم 😍😍😍 همیشه شاد باشید عزیزم ان شاالله بارداری و زایمان خوبی رو بگذرونی 😍

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچت نگفت این چیه

بچم فهمید خودش انقد تیزه بهش نگفته بودیم گفتم حاملم ب شوهرم تستم مثبت شده بچم هی شکممو بوس میکرد 

نذاشت سفره رو پاک کنم میگف خسته میشی🤣

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

دورت بگردم ایشالااااااااا قدمش خیره

اما اگه حس می‌کنی طاقت بی فرزندی رو نداری تا موقعی که نی نی به دنیا بیاد

میتونی بیایی منو برداری ببریاااااا

مشغول زمبه ای اگه تعارف و معارف کنی😐

مبارکه آزمایش هم برو که مطمئن بشی

چند روزی بود حالت تهوع داشتم شک داشتم دیگ با بی بی چک مطمعن شدم هفته بعد میرم آزمایش نمی‌خوام عجله کنم قشنگ بتا بره بالا چون دیروز موعدم بود 

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
دورت بگردم ایشالااااااااا قدمش خیرهاما اگه حس می‌کنی طاقت بی فرزندی رو نداری تا موقعی که نی نی به دن ...

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

ذوق و شادیتون تا تو خونه ما هم حس شد 😍😍 مرداد ماهی میشه؟

اره فکر کنم 

بچم فهمید خودش انقد تیزه بهش نگفته بودیم گفتم حاملم ب شوهرم تستم مثبت شده بچم هی شکممو بوس میکرد نذا ...

منظرم اینه نپرسید از کجا فهمیدی... این بی بی چک چجور نشون میده آخه پسر من خیلی کنجکاوی از همه چی میخواد سر در بیاره

منظرم اینه نپرسید از کجا فهمیدی... این بی بی چک چجور نشون میده آخه پسر من خیلی کنجکاوی از همه چی میخ ...

انقد بیبی چک زدم عادت کرده بچه 😂 

چند روزی بود حالت تهوع داشتم شک داشتم دیگ با بی بی چک مطمعن شدم هفته بعد میرم آزمایش نمی‌خوام عجله ک ...

بتا هر دو روز دو برابر میشه الانم بری قشنگ مشخصه 

چون یبار سرم اومده اصرار دارم بری وگرنه..

من هم تکرر داشتم هم تهوع بی بی هم مثبت میشد اما آزمایش منفی شد امیدوارم شما مث من نشین البته 

در کل تبریک میگم