2777
2789
عنوان

هفته ششم بارداری🌹خانم‌های باردار و مامان‌های با تجربه بیایید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 40 پست
واقعاً، هنوز هم علائم تهوع ندارم یعنی میگید میخواد شروع بشه؟!واقعا حس بدیه گرسنه باشی نتونی چیزی بخو ...

اره کم کم شروع میشه ،  اگه از الان بدنت رو تقویت کنی ویارت سخت نمیشه نمیگم به زور چیزی بخوری ولی توی وعده های زیاد چیزای متنوع بخور بدنت افت نکنه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موندم تا تاریخ پریودم ببینم چی میشه🥲علائم دارم ولی نمیدونم پریودیه یا بارداریه

ببین میگن علائم اول بارداری با پریودی عینن مثل همه،

یعنی همون دل و کمر درد و درد زیر شکم و اینها...

من آزمایشم مثبت شد به لطف خدا اما علائمم مثل همون موقع است برای اولش میگم اصلاً نشونه‌هاش همینجوریه.

به خاطر همین میگم ضرر نداره شما هم اگه یه تست بزنی ان‌شاءالله که همونی که میخوای بشه🌹

پس کی بزنم؟

صبرکن چار پنج روز بگذره... زیادم کار سنگین نکن... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من ی هفته قبل پریود لکه بینی درحد خیلی کم گرفتم و سریع تموم شد بعد پهلوهام شکمم و زیر شکمم گاهی اوقا ...

من علایم که می‌دیدم بی بی چک میزدم و پنج روز قبل موعد مثبت میشد سر هر دو تا بچه م

احتمالا باردار باشی و لک لانه گزینی باشه،  ولی اگر بی بی چک منفی بشه میخوره توی ذوقت و ناراحت میشی بی بی چک نزن تا از موعدت بگذره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
من الان هفته هشتم دقیقا همین حالت و دارم از هفته شیش الان م که تهوع شروع شده میخورم حالم بدمیشه نمی ...

عزیزدلم مبارک شما هم باشه🥹✨ 

اوه اوهپس یعنی منم دارم علائم تهوع رو شروع میکنم؟!😅

عزیزمم جنسیت بچه هاتون چیه؟!منم از موعدم گذشت تست رو زدم✨

پسرن هر دو تا

اره کم کم شروع میشه ، اگه از الان بدنت رو تقویت کنی ویارت سخت نمیشه نمیگم به زور چیزی بخوری ولی توی ...

ممنون بابت این که گفتی خانومی❤️

مامان بزرگ منم همینو میگن از الان بدنم رو تقویت کنم ویارم سخت نمی‌شه ✨

واقعاً، هنوز هم علائم تهوع ندارم یعنی میگید میخواد شروع بشه؟!واقعا حس بدیه گرسنه باشی نتونی چیزی بخو ...

سلام من از قبل موعد حالت تهوعم شروع شده 

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
ممنون بابت این که گفتی خانومی❤️مامان بزرگ منم همینو میگن از الان بدنم رو تقویت کنم ویارم سخت نمی‌شه ...

منم مثه توم تازه فهمیدم حاملم داخل پنج هفتم دلم هیچی نمیبرع جز چایی

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
منم مثه توم تازه فهمیدم حاملم داخل پنج هفتم دلم هیچی نمیبرع جز چایی

دقیقاً🥺🥺 بعد می‌دونی الانم دقیقاً گرسنه‌ام ولی نمی‌تونم چیزی بخورم ز یه طرفیم عذاب وجدان می‌گیرم برای بچه🥺🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه من از قبلش اینو فهمیدم که هی داره از موعدم میگذره و خبری نیست🤣

نه من روز موعدم فهمیدم