2777
2789
عنوان

هفته ششم بارداری🌹خانم‌های باردار و مامان‌های با تجربه بیایید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 39 پست
مبارک باشه عزیزم😍چندسالتونه

من ۲۵سالمه بچه اولم ۶سالشع این بچه دومه بعد هشت ماه اقدام

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به، به سلامتی🤩بچه اولتون جنسیتش چی بود؟!

اولی پسره 

این پدرمو درآورده از چهار روز قبل موعد شدید حالت تهوع دارم سر دلم سوزش داره 

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

وقتی بیدار میشی سریع بلند نشو یک ربع بیست دقیقه بعد بشین ی بیسگوییت ساقه طلایی بخور ک تهوع نگیری اون وقت صبح هم چیزهای شیرین و سنگین نخور چوب شور یا کراکت هم خوبه باعث میشه تهوع نگیری 

وقتی بیدار میشی سریع بلند نشو یک ربع بیست دقیقه بعد بشین ی بیسگوییت ساقه طلایی بخور ک تهوع نگیری اون ...

وای دقیقاً چیز شیرین دوست ندارم خصوصاً اول صبح ترجیحم یه چیزی مثل کره و پنیره که پنیر یه مزه ترشی و شوری داره انگار بهترم می‌کنه🥺

دکتر من می‌گفت یه وعده تو بکن سی وعده چهل وعده شده کم ولی بخور حالا یه واحد میوه باشه آب میوه باشه خرما یا آجیل باشه شمارو نمیدونم ولی من از گشنگی و ضعف حالت تهوع میگرفتم همین الانش که تو هفته ی بیست ام صبح هایی که گشنمه حالم به هم میخوره اما اگه صبحونه رو زود بخورم اوکی ام

چه جالب منم دقیقاً عین شمام...جنسیت نی‌نی‌تون رو متوجه شدین؟!🥹

خیلی نمیشه رو علائم حساب کرد هاا نی نی منو تو آنومالی گفتن پسره ولی خواهر شوهرمم دقیقا با همین علائم با این تفاوت که پوستش یکم به هم ریخت و صورتش یکم ورم کرد نی نیش دختر بود

میگم با این چیزا نرو جلو چونکه ممکنه تصوراتت به هم بریزه

خیلی نمیشه رو علائم حساب کرد هاا نی نی منو تو آنومالی گفتن پسره ولی خواهر شوهرمم دقیقا با همین علائم ...

آره آره علائم بچه دختر اکثراً همینه مادر بیشتر ورم می‌کنه بدنش و چهرش کمی تغییر می‌کنه✨

دختر دوست دارم🫠