2777
2789

من خیلی‌ ساکت و رسمی ام و اصلاً هم دست خودم نیست و می‌ترسم باعث ناراحتیش بشم 

اما اون خیلییی صمیمی ، شوخ 

چیکار کنم 🥲 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عادت میکنی بابا عادیه ما صمیمی بودیم چون قبل از رابطه هم صمیمی بودیم

کلاً چند روز از نامزدی میگذره و قراره که بیشتر با هم آشنا شیم 

نمی‌دونم واقعاً اون چطور انقدر خونگرمه من نمی‌تونم واقعاً 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
کلاً چند روز از نامزدی میگذره و قراره که بیشتر با هم آشنا شیم نمی‌دونم واقعاً اون چطور انقدر خونگرمه ...

شخصیتشه دیگه کلا تو آقایون هم بیشتره دیدی که با راننده تاکسی رفیق صمیمی میشن بار اول 

ساکت و کم حرف

کلا ادمیم تا صمیمی نشم کم حرفم و خیلیی صمیمی نمیشم ولی رسمی هم نیستم طوری که مادرشوهرم اینا یا خود شوهرم میگفت یکم حرف بزن چقدر ساکتی تو 

الان هم کم حرفماا ولی خیلی صمیمی تر شدم با شوهرمم که هیچی دیگه😂😂ولی شوهرم خیلی صمیمی و شوخی و اینا میکرد حتی شوخی فیزیکی😑😂

ساکت و کم حرفکلا ادمیم تا صمیمی نشم کم حرفم و خیلیی صمیمی نمیشم ولی رسمی هم نیستم طوری که مادرشوهرم ...

وای دقیقاً این وضعیت الان منه 😂

من ساااااکت ، آروم 

اون ولی اوج طنزه 😐🤦🏻‍♀️ 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
وای دقیقاً این وضعیت الان منه 😂من ساااااکت ، آروم اون ولی اوج طنزه 😐🤦🏻‍♀️

اره عادیه

ببین من با شوهرم فامیلیم

بعد من قبل اینکه اصلا دوست بشیم و اینا همش میرفتم خونشون،  تابستونا خونشون میخوابیدم یه هفته اونجا بودم کلییی صمیمی بودیم باهم خلاصه

ولی بعد که رفتیم تو فاز دوستی و اشنایی و اینا من اینجوری کم حرف شدم😐😂خودشون پشماشون ریخته بود😂😂

اره عادیهببین من با شوهرم فامیلیمبعد من قبل اینکه اصلا دوست بشیم و اینا همش میرفتم خونشون، تابستونا ...

😂😂😂😂

خیالم رو راحت کردی 

به پای هم پیر بشین و خوشبخت در کنار هم زندگی کنید 😍💚

وطن ای مادر غم دیده ام🥀