2777
2789
عنوان

اقدامی یا بارداری بیا

110 بازدید | 18 پست

من صبرم نیست دیگههه🥹 ماه سوم اقدامم ماه های پیش از روز تخمک گذاری تکرر ادرار، کمر درد شدید و تیر کشیدن تخمدان حس میکردم ولی با چند روز تاخیر پری میشدم، این ماه ولی هیچ علائمی ندارم چرا ☹️ کسی بوده بدون علائم تستش مثبت شه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم ماه اولی که اقدام کردم خیلی کمردرد و پهلو درد داشتم تخمدانام درد میگرفت میزد به کمرم خ بد بود ولی با تاخیر پریود شدم ماه دوم هیچ کدوم از این علائم رو نداشتم و باردارم الان 5هفتمه

عزیزم به علائم نیست ایناییم که میگی همیشه بوده الان چون تو اقدامی خیلی به بدنت توجه میکنی و میبینیشون منم همینطور بودم آدم تو این دوران حساس تر میشه یخورده توهمم میزنه

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم به علائم نیست ایناییم که میگی همیشه بوده الان چون تو اقدامی خیلی به بدنت توجه میکنی و میبینیشو ...

ماه اول ک اقدام کردم کمر درد خیلی شدیدی گرفتم، شبا از تیر کشیدن دلم بیدار میشدم، پریودام ک همیشه منظم بود عقب افتاد، گفتن بخاطر اقدامه بدنت داره اماده میشه 

ماه اول ک اقدام کردم کمر درد خیلی شدیدی گرفتم، شبا از تیر کشیدن دلم بیدار میشدم، پریودام ک همیشه منظ ...

از استرسه شایدم تنبلی تخمدان داری با اینهمه درد آزمایش ذخیره تخمدان بده معلوم میشه

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40