دیروز دوتا بیبی چک زدم تاپیک های قبل هست خواستید برید ببینید عکسشو خلاصه دیروز ک زدم ی خط کمرنگ واضح افتاده بود رو هردوتاشون ولی الان خط cداره ب زور نشون میده یعنی باردار نیستم ؟😭😭یا خراب دستگاه؟
اگه دو تا استفاده کردی و هالههاش هرچند کمرنگ اما دیده میشه یعنی مثبته دیگه عزیزم🤩منم این ماه دو ر ...
نمیدونم من ای وی اف کردم و حالم خیلی بده خیلی زیاد دیروز خیلی خوشحال بودم گفتم خدایا بعد 5سال دامنو سبز کردی کلی از خوشحالی گریه کردم ولی امروز بیبی چک رو ک زدم خط c فقط افتاد اونم بعد یک دقیقه اونم ب صورت هاله ک بخدا ب زور دیده میشد مامانم و همسرم گفتن این شاید خراب چون دستگاه باید علامت cکامل پر رنگ باشه و از سلامت مطمعن باشیم ک این خیلی کمرنگ ، منم دوروز مونده تا آزمایش خون بدم ، برام دعا کن بدجور امروز دلم شکسته بغض نمیزارع حتی نفس بکشم چرا آخه اینجوری کرد خدا باهام 😭😭💔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیدونم من ای وی اف کردم و حالم خیلی بده خیلی زیاد دیروز خیلی خوشحال بودم گفتم خدایا بعد 5سال دامنو ...
نمیدونستم آی وی اف کردی کاش زودتر از وقتی که دکترت گفته بود بی بی چک نمیزدی که انقدر اذیت نشی از خدا میخوام یدونه یا دوتا فندق تو دلت باشن😍تاپیکتو ذخیره میکنم پس فردا بیام ببینم بارداری😍😍😍