2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۵ بهمن

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

۲۵ بهمنه 

حدود ۲۶ ام روز پدر

حدود ۶ ام روز مادر

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
روز مادر ک ۲ دی

دقیق نمیدونم ولی میدونم همین نزدیکاس 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
وایی چقدر مناسبت پشت مناسبت😑😂بیچاره شوهرم 2 دی روز زن 20 بهمن تولدم 25بهمن ولنتاین طفلی له شد تو ا ...

حالا فک کن ۲۵ بهمن هم سالگرد عقدو عروسی ماست هم ولن🤣

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
حالا فک کن ۲۵ بهمن هم سالگرد عقدو عروسی ماست هم ولن🤣

شت😂😂عالیه اصلا معرکه😂

شوهرم سال پیش میگفت من باید شش ماه اول پول جمع کنم شش ماه دوم کم نیارم 

همه اینا به کنار باید برای مامانش و مامانمم هدیه بخریم بعد تولد مامان من 21 بهمنه تولد ابجیش و داداشش 20 آذر تولد خواهر زادش 27 دی اون یکی خواهر زادش 20 ابان 😂😂یه وضعیه خلاصه

بعدشم که میشه عید و خریدای عید