2777
2789
خودشم میدونه من دیر خوابم میبره شبا وگرنه من به عنوان عروس همه کار کردم براش از پسراشم بیشتر دکنر بر ...

جدی میگماا اینجا هر کی و میبینی خودش یه عروس دریده ست بکیر بخواب بزار دیگه نیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم شاید شماباشی ولی مااینجوری باز نیومدیم خونواده همسرمو مثل خونواده خودمون میدونیم عین پدرمادر خودم محبت میکنم خداروشکر دریده نیستم مثل اکثر نی نی سایتیا🤭😉

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
یعنی روزی هزار بار میگم قربون زنداداشم و زندایام

زنداداش منم ی عروس همیشه پرو دریده و پرتوقع ک خودم وخونوادم خوبیم و فرشته با کارر نکرده خونواده شوهر دیو دوسر باتمام خوبیا اما مامانم واقعا عین مادره لایق همچین عروسی نبود

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
زنداداش منم ی عروس همیشه پرو دریده و پرتوقع ک خودم وخونوادم خوبیم و فرشته با کارر نکرده خونواده شوهر ...

مامان منم همینطور البته زنداداش من خیلی هم بد نیس که بگم دریدس و اینا ولی پروعه و حسود هرموقع برا من خانواده ی چی میخرن اصلا نمیگه مبارکت باشه و لجش میگیره و مثلا وقتی میاد خونمون دست به سیاه سفید نمیزنه میشینه بچش میسپاره به ما خودش کلش میکنه گوشی یکی هم باید براش شام ناهار بپزه و....بعد مامان من انقدباهاش خوبه مهربونه میگه اونم مث دخترم نباید اذیتش کنم وگرنه فردا یکی با دخترم همینکارو میکنه ولی اینجا ی چیزایی میبینم میگم صدرحمت به عروس خودمون

شما شاید ...

ولی ما جوری تربیت شدیم که قدر و حرمت مهمون رو بگیریم حتی اگه دشمنمون بیاد خونمون مثل آدم باهاش رفتار کنیم