2777
2789
عنوان

شما جای من باشین ناراحت میشین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما وقتی زنگ زدی ازش بخاطر اینکه جوابش رو ندادی معذرت خواهی کردی و دلیل جواب ندادنت رو گفتی ؟ 

بعدش به نظرم وظیفه شماست که وقتی از سفر مشهد میاد بری  دیدنش ،چون معمولا کسی میره زیارت، وقتی برمیگرده 

دیگران برای دیدنش میرن

گرچه ایشون هم کارش و عصبانیتش درست نبود 

شما وقتی زنگ زدی ازش بخاطر اینکه جوابش رو ندادی معذرت خواهی کردی و دلیل جواب ندادنت رو گفتی ؟ بعدش ب ...

من همون چند دقیقه بعد زنگش زدم

بعدم هم خودش گفت اصلا نیا خونه مون

دو سه شب بعد داد ساعت یازده شب شوهرش آورد 

من از هرکس ساعت سه ظهر زنگ بزنه ناراحت میشم حتی اگر رییس جمهور باشه😂😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

من باشم مانتو رو اصلا نمیگرفتم ازش

من خیلی ناراحت شدم ازشون

همین آدم پیام تبریک تولد پيشاپيش دادم بهشون با لحن تند و عصبانيت گفتن هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من فقط قصدم تبریک بود بعد چند وقت هم آنلاین بودنش رو تو ایتا مخفی کرد پیام بعد چهارده ساعت سین کرد و جواب نداد و بلاک کرد بی دلیل کامل قطع رابطه‌ کرد

به خدا من فقط مهر و محبت خوبی بهشون کردم

طرف مقابلم سید و با تحصیلات بالا هستن

دوستم باشه نه حتما باهات راحته تو بازار خسته شده منم برا مامانم میخاستم لباس بگیرم جواب نداد اینقدر حرص خوردم تا برداشت با تندی گفتم مامان چرا جواب نمیدی دیگه ناراحتی نداره اگه غریبع باشه اره ولی اشنا و نزدیکم نه اصلا 

من خیلی ناراحت شدم ازشونهمین آدم پیام تبریک تولد پيشاپيش دادم بهشون با لحن تند و عصبانيت گفتن هدیه چ ...

اینو دیگه نمیشه گفت یه دوست والا خودت میدونی رابطه تون چه جوریه نزدیک باشی ناراحت نشو ولی ازایناست خودشو بالا میگیره و افاده ای هس و فکر میکنه حق داره باهمه بد حرف بزنه بشورش بزارش کنار

دوستم باشه نه حتما باهات راحته تو بازار خسته شده منم برا مامانم میخاستم لباس بگیرم جواب نداد اینقدر ...

یه دوست دور بود صمیمی نبودم باهاش

آخه من یه جای بودم اصلا نمیشد جواب بدم

بعدم می تونست یه چیز دیگه بخره برام وقتی سایزم رو نمی دونست