2777
2789

دیشب مهمون داشتم شوهرم برای سالگرد ازدواجمون چند شاخه گل خریده بود با کیک و اینا اومد خونه ،،

خواهر شوهرم بهش میگه چرا گل ها رو تزیین نکردی نکنه از تو باغچه کندی براش بعد خودش هر هر خندید .

من گل رز بدون تزیین دوس دارم همینجوری سااده فقط یه روبان کوچولو دورشون بود 

سر شام هم بحث رو کشوند به اینکه  به شوهرم میگه قبلا از مردای زن ذلیل خوشت نمیومد الان بهشون پیوستی 

یعنی اگر بفهمه شوهرم کوچکترین چیزی برای من گرفته تا مدتها تیکه میندازه بهش .تا جاییکه شوهرم میگه من کادو و اینا میخرم  پیش خواهرم نگو ..منم هیچوقت نمیگم مگه اینجوری از دستمون در بره.

شما باشید چکار میکنید ؟؟ فقط نگید قطع رابطه چون نزدیک دوسال قطع رابطه بودم باهاش همممه جا به دروغ پشت من حرف میزد خیلی تهمت ها زد بهم ولی بازم با وساطت برادراش ما رو اشتی دادن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خواهر نامردی من داداشم ازدواج کنه زنشو از خودش بیشتر دوست خواهم داشت

این داره همینجوریم میسوزه به حرفاش اهمیتی نده ک فکر کنه حساس شدی خوشحال میشه، اما به شوهرت درباره رفتار خواهرش هعی بگو که ی وقت نشینه فکر کنه ک شاید خواهرش درست میگه