2777
2789
عنوان

کیا ناهار درست کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاشین دیگه ضعف میکنینا😂

انقد سرده چپیدم زیر پتو بخدا

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

از دیشب ابگوشت بار گذاشتم جاتون خالی

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️

ناهارمو دیشب اماده کردم ۵ پاشدم صبحونه اماده کردم برای همسرم ۶ونیم رفت دیگ نخوابیدم تاالان

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
وای چه خانم زرنگی، من که فعلا تو گوشیم تخم مرغ آپز کردم چون سرما خوردم بچه هامم خوابن، بعدش ناهار د ...

همیشه که اینجوری پر انرژی نیستم  گاهی کم میارم اما از دیروز عصر که رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود انرژیم رف بالا😂