2777
2789
عنوان

کیا ناهار درست کردن

377 بازدید | 47 پست

من نینی دارم هشت ماهه تو دلم البته😶‍🌫️ 

ساعت شش گرسنه بودم پاشدم سیب خوردم  دیدم نه خیلیی دلم چای شیرین و نون میخاد پاشدم چای گذاشتم و دوتا استکان چای شیرین خوردم با نون و کره  خیلی چسبید  در همین حین قرمه سبزی درست کردم بعدازظهرم شیفتم باید برم سرکارم بعد سه روز تعطیلی🥲

حالا شوهرمم خونه س مطمئنم بیدار شه دعوام میکنه که چرا زود پاشدم

شما چی؟ چرا بیدارین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نی نی دارم ۱۲ ماهشه رو تخت کنارم خوابه 

بچه هام رو فرستادم مدرسه 

ناهار هم دیزی بار گذاشتم 

این وروجک خیلی بهم وابسته س 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

صبحونم نخوردیم هنوز😐

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

دارم شیر میدم 

ماشاالله چه حوصله ای 😅😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍