2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا چه خبره دهنت را باز کن تا جابه جا بشه و در بیاد از موم ارتودنسی استفاده کن و یا اگر الان ندا ...

نمیشه عزیزم شکسته خبر مرگم تهران نبودم برم درست کنم الان اندازه ۳ ۴ سانت کامل رفته داخل لثه ی ور صورتم کلا ورم کرده

آره برای من یکماه کاملا داخل لثم رفته بود .کلی درد کشیدما ولی آخر سیم رو برید از لثه بیرون آورد.

موقع بیرون اوردن درد داشت؟بی حسی زد برات؟

ببین‌کامل رفته بود داخل لثت یا نوک میخورد به لثه

برا من خیر ندیده قشنگ رفته تو لثه ورم کرده دارم میمیرم

برو دکتر بهش بگو بچنتَش اگر اینقد  بده چطو  نفهمیدی همونجا بگی‌بچینه؟

اگر میتونی بیار بیرون دولاش کن و موم بزن تا بری دکتر

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نمیشه عزیزم شکسته خبر مرگم تهران نبودم برم درست کنم الان اندازه ۳ ۴ سانت کامل رفته داخل لثه ی ور صور ...

الهی 

اگه به دکترت دسترسی نداری 

سیم چین نداری انتهای سیم را ببری ؟

یا برو یه دندون پزشک خواهش کن واست انجام بده

خطر ناک نیست و راحت در میاد 

بخاطر این میگم زود بری که خودت درد نکشی

الهی اگه به دکترت دسترسی نداری سیم چین نداری انتهای سیم را ببری ؟یا برو یه دندون پزشک خواهش کن واست ...

ن من پر ندارم بهش دست بزنم😂فقط گیخوام ببینم جراحی میکنه یا میبره میکشتش بیرون