2777
2789

عروس رو بی خیال چه پدر مادری داری که قبول کردن

با عرض پوزش اسی ولی آدم انقدر سست عنصر

پس چی تو خودتون دیدید که پدر مادر شدید

اختیار اینکه واسه بچشون با پول خودشون می خوان چی بگیرن رو هم ندارن

والا انقدر سست عنصری اجازه سواستفاده و دخالت به بقیه رو میده

واقعا خیلی جاها آدم خودش اجازه میده دیگران توهین و سواستفاده کنن

از کوتاهی اوناست که دیوار بلنده

چرا با مادر و پدرت صحبت نمیکنی

یعنی چی اختیار خونه دست پسر بزرگه

اختیار هر خونه ای دست پدر و مادر خونه است

پسر بزرگ و کوچیک هم نداره تا تو خونه هستن اختیار خونه دست پدر و مادر

ازدواج کردن اختیار خونه خودشون رو دارن نه پدر و مادر

یه ذره نگاه رفتارهای اشتباه خودتون نمی کنید فقط به طرف مقابل که خودتون باعث رفتارش شدید فحش میدید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
😂😂همینو بگو والا شکر خدا ماکه هیچوقت رسم یلدایی نداشتیم فقط رسم عید نوروز داریم اونم شوهرم همچی بر ...

متاسفانه‌ من اصفهانیم و تمام این رسم‌ ها هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا با هر کس باید مثه خودش رفتار کنی حتی بدتر از خودش رفتار کنی فرقی هم نداره طرف عروسه ،خواهرشوهر ...

اره هرچی خودت دست کم بگیری بیشتر محبت کنی زیاد باشی زیادی میشی من خیلی مهربون بودم خانواده شوهرم لهم کردن الان باتک تک ادما شدم مثل خدشون قط رابطه غرور

به بین انقدر ارزش قائل شدم که قط رابطم کردم باکل خانواده شوهر چون مادر شوهرمم زن بد دهنیه تو عقدم ول ...

چقدر شرایطمون شبیه به هم هست 

البته من یک سال و نیمه عقدم تا عقد کردیم خطمو به خواست شوهرم عوض کردم انقد مامانش بد دهن بود و فوحش میداد 

شاید چون دیر به دیر میری فک میکنن خودت دوست نداری بیای

چون تفاوت گذاشتن ها رو دیدم منم دیر تر میرم بله اونا هم فکر کردن من خودم دویت ندارم برم درحالی که اگه زبون داشتم منم همه چی میخواستم برای خوردن میرفتم الان ینطوری تنها نبودم

من جات باشم یه طلا حتی شده بدل میگیرم 

یه طلای سنگین هم میگیرم 

شوهرم جلوی جمع بده بهم 

تا ک..ن عروس بسوزه😒😒😒

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
پدر و مادر شوهرم هوار شدن یلدایی میخوان ازم

پس حدس م درست بود ایراد از اوناست دنبال بهونه و ایرادهای بنی اسرائیلی اند و فتنه از طرف اوناست 

می خوان از خونواده ات بکنن 

رو دادی بهشون ...

من جات بودم بادهمجین ادمی زیاد رو در رو نمی شدم

آنقدر اذییت کرد که بخوام بگم باورت نمیشه 

من کلا قطع رابطه کردم 

ولی شوهرم رفت و آمد داره شوهرم خودش خونه جدا داره مثه مهمون هست رفت و آمدش منم دخالتی ندارم گفتم فقط از من دورباشن همین کافیه 

خیلی فوحش میداد 

اندازه وزنش تو این ۷ سال طلا خریده من یکماه پیش عروسیم بود اینقدر اینا فقیرن مامانش کفش پاره داشت کف ...

عزیزم انقدر به وضع مالی اینا نپرداز لطفا

این دیگه انتخاب داداشت بوده حالا وضع مالیشون هر چی هست به شما دیگه ربطی نداره اگر حس می کردید وضع مالیشون باعث آبرو ریزیتون هم دعوت نمی کردید

طلا هم اصلا ۷۰ کیلو بخره اگر برادرتون با پول خودش براش خریده هیچ اشکالی نداره به رخ کشیدن و گفتن هم نداره

مشکل شما پدر و مادرتن چرا اصل قضیه رو ول کردی گیر دادی به این خانم

یعنی یه پدر انقدر قدرت تو خونه اش و برای پول خودش نداره که بگه پول خودمه دلم می خواد برای دختر هر چی می خوام هدیه بگیرم اصلا نظری از کسی نپرسیدم

مشورت و نظر خواهیش هم فقط باید از مادرتون باشه

زن پدر شما مادرتون و اگر کسی حق نظر در مورد پول باباتون رو داشته باشه مادرتون این اجازه رو داره

زن داداشت زن داداشته

وقتی اینو حالیش نمی کنید معلومه خمچین کاری سرتون میاره

بفرمایید اینم از خانواده های ایرانی

هیچی سر جای خودش نیست هیچ کس سر جای خودش نیست

پدر و مادر ذره ای قدرت و ابهت ندارن

آخه آدم انقدر منفعل

اصلا نمی فهمم مادر پدرت رو

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود