2777
2789

یلدایی چیه ؟! 

چرا هی بدعت و رسم در میارین ؟! 

تو این اوضاع گرونی ؟!! 

اگه خونه خودت رفتی دیگه خونواده ت رو ول کن صبور باش به مرور تو هم همه چی توی زندگیت میاد از طلا تا هر چی که رزق ت باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب کردی به خودت ارزش قایل شو

به بین انقدر ارزش قائل شدم که قط رابطم کردم باکل خانواده شوهر چون مادر شوهرمم زن بد دهنیه تو عقدم ولی به شوهرم میگم باهاشون خوب باش من سه ماهه قط رابطم

والا منم تولد امسال زن داداشم نرفتمخواهر شوهرمم بچه دنیا اورد نه بچش بغل کردم نه استوریشادی کردم باه ...

دقیقا با هر کس باید مثه خودش رفتار کنی حتی بدتر از خودش رفتار کنی 

فرقی هم نداره طرف عروسه ،خواهرشوهره،غریبه هست 

من حتی عقد داداشمم نرفتم الآنم که زنش باردار هست حتی تبریک هم نگفتم 

خانواده ت بخوان بیارن اصلا به ایشون ربطی نداره مگه اینکه گله کرده باشه چرا واسه من نیاوردین

اندازه وزنش تو این ۷ سال طلا خریده 

من یکماه پیش عروسیم بود اینقدر اینا فقیرن مامانش کفش پاره داشت کفش مجلسی پاره بود

خداروشکر کن همچین شخصیت هایی کم میبینی

آخه منم دوست دارم خونه پدر و مادرم برم بیام  ولی انگاری چون وصع اقتصادی ما پایین هست و اون یکیا خوبن  مارو اصلا اهمیت نمی دن منم ناراحت میشم دیر به دیر میرم 

احه من یکطرف دیگه رو میبینم مهریه این دختر از کل دارایی داداششم‌ بیشتره چون عروس اول بود خیلی مهرش ک ...

خانوادت عروس دوستن دیگه 

کاری نمیشه کرد

عروس اولی ماهم اینطوری بود،همه سرش قسم میخوردن، من 14 سالم بود ولی از همون موقع میگفتم این ادم شیشه خورده داره ، اما متهم میشدم به حسودی 

باور نمیکنی چه گندهایی زد سر دانشگاه و رشته من

خانواده من چشمشون به دهن اون بود 

ولی قربون خدا برم ، بعد 13 سال همه خانوادم شناختنش 

دیگه چیزی میشه بابام میگه گور باباش ، در این حد

به بین انقدر ارزش قائل شدم که قط رابطم کردم باکل خانواده شوهر چون مادر شوهرمم زن بد دهنیه تو عقدم ول ...

افرین تو رابطه نداشته باش ولی شوهرت بزار بره بیاد 

یلدایی چیه ؟! چرا هی بدعت و رسم در میارین ؟! تو این اوضاع گرونی ؟!! اگه خونه خودت رفتی دیگه خونواده ...

😂😂همینو بگو والا شکر خدا ماکه هیچوقت رسم یلدایی نداشتیم فقط رسم عید نوروز داریم اونم شوهرم همچی برام خرید 

خانوادت عروس دوستن دیگه کاری نمیشه کردعروس اولی ماهم اینطوری بود،همه سرش قسم میخوردن، من 14 سالم بود ...

بابا و مادرت جونن؟ پدر و مادر من دوتا آدم پیر افسرده هستن منی که میسوزم نمیبینن تونی که زر زر میکنه تشویق می‌کنند 

البته خانواده ما خیلی پسر دوستن

وقتی اختیار زندگی رو بدی دست یکی دیگه همین میشه 

باید بابت نون خوردن هم جواب پس بدی

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده