2777
2789
عنوان

مریض شدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست
حالا مثلا یه ماه دارم قرص جوشان میخورم مریض نشم موقع یلدا و امتحان هاس بازم مریض شدم 😐🥺

باردارم هستی؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من الان ساکن یزدم ولی شنیدم شولی بد مزست درسته؟

نمیدونم ما بهش میگیم اوماچو زدم نت این اسم رو اورد.من خوشم‌میاد خوشمزه‌است.

بزن تو نت طرز تهیه اوماچو میاره بببین همونه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باردارم هستی؟

نه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
کجایی هستی؟ میدونی اوماچو یا شولی چیه، بپز بخور. خوشمزه ست

انقدر دوست دارم شولی درست کنم 

آموزش پخت اصیلشو بلدی بهمون یاد بدی ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

انقدر دوست دارم شولی درست کنم آموزش پخت اصیلشو بلدی بهمون یاد بدی ؟

ن خودم نپختم تا حالا.‌ نمیدونم این دوتا باهم فرق دارن یا که ما مبگبم اوماچو بهش

مادربزرگم خیلی خوسمره درست میکنه حتی مادرمم نمبتونه  ب خوشمزگی اون درست کنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ن خودم نپختم تا حالا.‌ نمیدونم این دوتا باهم فرق دارن یا که ما مبگبم اوماچو بهشمادربزرگم خیلی خوسمره ...

دستورشو از مادربزرگت بگیر 🥹🥹🥹 لطفااااا 🥹🥹🥹

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan