2777
2789
گیاهیه هم پودرش هست بریزی توآب بشینی توش هم شیاف من شیافشو استفاده کردم منتها باید اصلش باشه هم برای ...

مرسی عزیزم تاپیک راجب ازدواجتودیدم خوشبخت بشی  عزیزم منم مردادعقدکردم ازدواج دوممه بخوره توسرم بخدادبگ روم نمیشه هی بش گفتم عفونت دارم الان مبک ببینم چکاره بودم ک  خوب نمیشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم 

برو دکتر و دارو بگیر

بعدشم تمام لباس زیر هاتو بنداز دور و جدید بخر 

تمام شلوار ها و دامن هات هم با اب ۶۰ درجه به بالا بشور 

روزی یه حبه هم حاا توی غذا و یا هر طوری شده خام و... ، اگر مشکلات فشار خون و... نداری و واست ضرر نداره ، سیر بخور

من نتونستم برم دکتر ولی دوستم این روش یاد گرفته به منم گفتخیییلی موثر بود فقط اولش یکم چندشیه انگشت ...

عزیزم من خودم ببخش میرم دسشویی به واژنم فشارمیارم تابازبشع بعدعفونتاروازرودرمیارم بافتش گوشتیه وتوش پرحفره هست بایدباناخون گاهی ازحفره هابکشم بیرون ولی کل انگشتمونکردم توش مطمعنم اونکاروکنم کلش تخلیه نمیشع چجوربراتوشداخه حفره حفرع ایه

عزیزم من خودم ببخش میرم دسشویی به واژنم فشارمیارم تابازبشع بعدعفونتاروازرودرمیارم بافتش گوشتیه وتوش ...

دختر جان فکر نکنم روشت درست باشه 

دست الوده هست و هربار داخل میکنی ، الودگی را وارد بدنت میکنی 

به جاش برو دکتر و داروهای قوی اری بگیر

چکاپ ندادی تاحالا؟؟من دکترم شیاف فیتوواژکس داد سیاهدونه داره عالی بودولی بعد بمدت دوباره برمیگردهمنم ...

ن ندادن عزیزم خب چ فابده قلبم دکتررفتی این همه خرج کردی ک بازبرگرده هوووف ینی درمان همیشگی نداره

مرسی عزیزم تاپیک راجب ازدواجتودیدم خوشبخت بشی عزیزم منم مردادعقدکردم ازدواج دوممه بخوره توسرم بخداد ...

مرسی گلم انشالله که خوب شین ولی ماریانا من ۸سال پیش استفاده کردم عالی بود واین که خواهرم عنبرنساءدودکرده یه دامن بلند پوشیده اونم زیرش گذاشته دودش نباید بیرون بیاد خواهرمم گفت باهمون عفونتم کلا رفت 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خب این عفونت یه ریشه ای داره که خوب نمیشه بگرد ببین منشا کجاست دکتر خوب برو انتی بیوتیک مصرف کنی زمانی که خوب شدی شروع کن مصرف پروبیوتیک بانوان  لباس زیر نپوش اب زیاد مصرف کن زود به زود دوش بگیر  اگر متاهلی همسرتم باید انتی بیوتیک بخوره  چون حتما اونم عفونت داره

دختر جان فکر نکنم روشت درست باشه دست الوده هست و هربار داخل میکنی ، الودگی را وارد بدنت میکنی به جاش ...

اخه قلبم میگن عفونت توواژنت باشه یاقسمت بیرونیش بایدپاکش کنی یاترشحاتی ک به واژن میچسبه فقط من بادست انجام میدم نمیدونم بقیه چجورواژنشونوتمیزمیکنن شمامیدونب

من با جوشانده گل پر که ولرم بود هر روز شستشو دادم از آبسرد لوله استفاده نمیکنم و برا نمگیری از دستمال کاغذیی استفاده نکردم و مدتی شو  رت  استفاده نکردم لباس تنگ با عث آلودگی میشه   خب شدم ولی از چی بود نفهمیدم

درخواست دوستی قبوله به شرط
عزیزم دکتررفتم بی نتیجه بوددیگ امیدی ب بهبودندارپ

تمام لباس زیر هات را انداختی دور جانم ؟

اگه واست ضرر نداره روزی یه حبه سیر را امتحان کن ، متخصص زنان اینو بهم گفت

بعصی ها به شورت هم حساسیت دارن 

اگه میدونی به مدت توی خونه نپوش ببین بهتر میشی و یا ندام عوض کن بعد از هربار دستشویی

اخه قلبم میگن عفونت توواژنت باشه یاقسمت بیرونیش بایدپاکش کنی یاترشحاتی ک به واژن میچسبه فقط من بادست ...

ژل های شست شو مخصوص هست 

با اونها بشور 

شستن زیادم خودش بدتره ها 

باعث میشه باکتری های مفید از بین برن و جا واسه ی باکتزی های مضر باز بشه 

یه متخصص عالی پیدا کن و یا ویزیت انلاین بگیر اگر شهرتون دکتر خوب نداره