2777
2789
ترشح هم داری با پماد خوب نمیشی باید بری دکتر

عفونته زردرنگ وتقریباسفته به سبزهم میخوره نمیدونم قارچیه یاباکتریایی برم دکتربازدارومینویشه داروهاک تموم شه بازبرمیگرده راهشورفتم بن بسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عفونته زردرنگ وتقریباسفته به سبزهم میخوره نمیدونم قارچیه یاباکتریایی برم دکتربازدارومینویشه داروهاک ...

باید دوره درمان رو کامل کنی با یک نسخه خوب نمیشی عفونتت زیاده چندوقت مرتب برو آمپول قرص میده خوب میشی باید آنتی بیوتیک مصرف کنی

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

استارتر من یه کاری کردم نمی‌دونم از لحاظ بهداشتی درسته یا نه ولی خیلی خارشمو کم کرد میخوای بهت بگم

بگوعزیزم ولی لحظه ایه بایددنبال راه درمان همیشکی باشیم قلبم توکاری کردی دکتروایناجواب گرفتی

باید دوره درمان رو کامل کنی با یک نسخه خوب نمیشی عفونتت زیاده چندوقت مرتب برو آمپول قرص میده خوب میش ...

دوده درمانشوتموم کردم بازبرگشت یباردیک رفتم گفت نداری بیخودداروبرات نوشتن درحالی ک خودم دیدن دارم گف ترشحات طبیعیتع اخه ترشح طبیعی زرده وباسوزش

دوده درمانشوتموم کردم بازبرگشت یباردیک رفتم گفت نداری بیخودداروبرات نوشتن درحالی ک خودم دیدن دارم گف ...

دکترتو عوض کن ی دکتر خوب پیدا کن پاپ اسمیر بده 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

از نوره طبیعی استفاده کناون قسمت رو در حد ۷تا ۸ دقیقه نوره بذار بعد بشوراگه تونستی بعدش هم سریع حنا ...

بخداناانیدشدم چندتاراه رفتم دیک امبدی ندارن فق دلمه بمیرم

چیه عزیزم

گیاهیه هم پودرش هست بریزی توآب بشینی توش هم شیاف من شیافشو استفاده کردم منتها باید اصلش باشه هم برای رفع عفونته هم تنگی واژن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

دوده درمانشوتموم کردم بازبرگشت یباردیک رفتم گفت نداری بیخودداروبرات نوشتن درحالی ک خودم دیدن دارم گف ...

عزمزم ازشوهرت مطمعنی

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

بگوعزیزم ولی لحظه ایه بایددنبال راه درمان همیشکی باشیم قلبم توکاری کردی دکتروایناجواب گرفتی

من نتونستم برم دکتر 

ولی دوستم این روش یاد گرفته به منم گفت

خیییلی موثر بود فقط اولش یکم چندشیه 

انگشت اشاره رو داخل واژن کن و عفونتا رو بکش بیرون کامل تخلیشون کن 

ببین خیییلی خوب میشه

فقط من بعدش غسل کردم چون حس کردم غسل لازمه دیگه

حالا نمی‌دونم چقدر درسته چقدر غلط ولی برای من خیلی عالی شد برای دوستمم همینطور

یسالونیم نزدیک دوساله دارم نمیدونم

چکاپ ندادی تاحالا؟؟

من دکترم شیاف فیتوواژکس داد سیاهدونه داره عالی بود

ولی بعد بمدت دوباره برمیگرده

منم گاهی با روغن سیاهدونه چرب میکنم خودمو خوبه

فقط نزدیکی نباشه تا روز بعدش چون یکم خشکی میاره

نوره هم عالیه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷