2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس مشکلت چیه خارش داری؟ترشح چی؟

عزیرم مشکلم اینه من دقیق ازپارسال حدودی ابان تاالان عفونت زردمایل به سبزداشتم رنگش این بودولی مطمعنم قارچیه هرچنددیدم مبگن عفونت قارچی سفیده هربارمیرم دسشویی ببخشیدواژنموفشارمیدم بعدبادست درشون میارم تمومی ندارن بعدمیسوووزع واژنم بخاطرعفونتا سوزشدیدوخارش 

عزیرم مشکلم اینه من دقیق ازپارسال حدودی ابان تاالان عفونت زردمایل به سبزداشتم رنگش این بودولی مطمعنم ...

تو عفونت خیلی شدید داری دختر ادامه دار بشه خطریه ها برو ی متخصص خوب پیگیری کن اینجا الکی ب حرف بقیه گوش نده باید دکتر ببینه

موقع رابطه دردم داری درسته؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
عزیرم مشکلم اینه من دقیق ازپارسال حدودی ابان تاالان عفونت زردمایل به سبزداشتم رنگش این بودولی مطمعنم ...

عزیزم اینو دکترم داده برای عفونتم  میخای شماهم بگیر بخور  میتونی اسمشو اول سرچ کنی ببینی برا چیاس بعد بخوری هر ۸ ساعته

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

من خودم یه دارویی استفاده کردم خیلی خوب بود برای من. اسمش میکوزین. گیاهیه سیر و آویشن. هفت روز استفاده میکنی با اپلیکاتور. اگر تونستی اینم استفاده کن. ضرر نداره چون گیاهیه

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
تو عفونت خیلی شدید داری دختر ادامه دار بشه خطریه ها برو ی متخصص خوب پیگیری کن اینجا الکی ب حرف بقیه ...

نمیدونم ازچیه عزیزم همیشع باهامه شهرستانیم ازدکترم دوباررفتم پیسش نتیجه نگرفتم 

ببخشید من دانشجو هستم و تاپیکای این شکلی رو واسه اینکه هم بتونم کمک کنم و هم پژوهش میشه برام ،  جواب میدم 

شما عفونت داری دیگه

قارچی معمولا زود خوب میشه

باکتریایی طول میکشه و درمانش یه کم متفاوته

از داروهای واژینال استفاده کن