2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کنم مشکل روحی روانی داری زنیکه کاش بری خودتو درمان کنی بدبخت تو از ساده ترین چیزا هم محرومی بیچا ...

من از ساده ترین چیزا محرومم؟؟!!!

حالا چقدر سوختی از حرفم!!! اینجا مجازیه اسمش روشه ولی شما چقدر جدی گرفتی رو نمیدونم

چقدر دلت پر بود میخواستی به یکی فقط بپری

عیب نداره ولی خیلی حرص خوردی چروک شدی

بخاطر همین اخلاقتونه خانواده شوهرتون هیچوقت تو هیچی کنارتون نبودن چقدر ترحم انگیزی

کاش گزینه بلاک داشت بیشتر از این حرص نمیخوردی🤚🏻

من از ساده ترین چیزا محرومم؟؟!!!حالا چقدر سوختی از حرفم!!! اینجا مجازیه اسمش روشه ولی شما چقدر جدی گ ...

من نیازی ندارم که اونا کنارم باشه من خودم بدی ام ببینم باز محبت میکنمو خوبی 

تو از ساده ترین خوشیا هم محرومی بیچاره 

من که گزارشت کردم 

بلاک کار بچه هاست من جوابتو میدم بلکه از رو بری 

نه والا چروک نشدم 

وقتی میتونم امثال حیونایی مثل تورو بشورم بزار کنار چرا باید چروک بشم 

گمشو بیرون زنیکه روانی عقده ای بیچاره خیلی دلم برات سوخت کاش شوهرت یه ذره همراهت بود انقدر عقده ای نمیشدی 🤣🤣🤣🤣

من از ساده ترین چیزا محرومم؟؟!!!حالا چقدر سوختی از حرفم!!! اینجا مجازیه اسمش روشه ولی شما چقدر جدی گ ...

من ترحم انگیزم یا شما که حتی یه بارم یلدایی برات نیاوردن اینجوری خودتو خالی کردی 

عب نداره حالا اگه خیلی دلت میخواد بگو چندتا عکس بدیم استوری کنی پزشو بدی 🤣🤣🤣🤣اگه کمک مالی هم خواستی شماره کارت بده 

حتما کمکت میکنم اتفاقا جاریم خیریه داره میسپرم به خودتو همسرت کمک کنن عزیزم 

غصه نخور 

من باز کاربریتو 

تا تاپیکای دوستان میزارم که هرکس تونست بهت کمکی بکنه 

اخه من همیشه دل نازک بودم 

خانوادم شوهرمم همیشه بدی کردنا اما شوهرم انقدر ماهه که یادم داده درمقابل بدی خوبی کنم 

باز من کاربریتو میزارم شماره حسابم بده دوستان تا جایی که تونستن کمکت کنن انشااله شماهم بتونی مثل ما یلدای خوبی داشته باشی