2777
2789
عنوان

بنظرم آدم با ازدواج تنهاتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 59 پست
مجردی که خیلی بهتره حداقل پدر مادرت هستن شکست عشقی میخوری فقط اونم یادت میره

راستش اگه پدرومادرا درک کن بودن یک لحظه هم تواین زندگی نمی موندم من تومجردیم خیلی سختی کشیدم خیلی اذیتم کردن باخودم میگفتم بایدتوانتخابم خیلی دقت کنم تاشریک زندگیم یکی باشه که بفهمتم درکم کنه ولی حالابدترازمجردیه

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش اگه پدرومادرا درک کن بودن یک لحظه هم تواین زندگی نمی موندم من تومجردیم خیلی سختی کشیدم خیلی اذ ...

ببین ۹۰ درصد مردا همینن بخدا کم پیدا میشه کنارت باشه و درکت کنه خوشبحال دخترایی که ضعیف نیستن من خیلی احساسیم دست خودم نیست زودرنجم دلیلشم اینه که مجرد بودن خیلی اذیت شدم تو خانواده 

ببین ۹۰ درصد مردا همینن بخدا کم پیدا میشه کنارت باشه و درکت کنه خوشبحال دخترایی که ضعیف نیستن من خیل ...

نه والاکمم نیستن مردایی که به زن وبچشون اهمیت میدن فقط ماشانس نداریم توفامیل شوهرمن اکثراانقدبه زناشون میرسن که نگوولی این فقط پدرومادرش وخواهربرادراش براش مهمن.منم فقط ادای قویا رودرمیارم ولی دراصل داغونم ازدرون

واقعا نمیدونم چرا بعضی از دخترا آرزوشونه ازدواج کنن

چون رویایی فکر میکنن،با واقعیت زندگی نمیکنن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
نه والاکمم نیستن مردایی که به زن وبچشون اهمیت میدن فقط ماشانس نداریم توفامیل شوهرمن اکثراانقدبه زناش ...

اره خب من از این می‌سوزم هر چی داشتم ریختم به پاش درحالی که باید برعکس میبود همه طلاهای مجردیمو براش فروختم وام ازدواجمو دادم بهش همه وسیله های خونه رو خودم گرفتم 

اره خب من از این می‌سوزم هر چی داشتم ریختم به پاش درحالی که باید برعکس میبود همه طلاهای مجردیمو براش ...

توهم مث من مقصرخودتی که انقدبه پاش ریختی میدونی چون ماتوخونواده ی پدری یادگرفتیم همیشه قربانی باشیم منم خیلی حماقت کردم تنهاکاری که کردم این بودکه وقتی مرامشوشناختم طلاهاموحفظ کردم وگرنه جهیزیه خریدم باوسواس وام ازدواجم خودش بردحالاکه به کاراش فک میکنم میبینم خیلی نامردی درحقم کرده الانم بعد۶سال زندگی هرچی فک میکنم تنهاکاری که برامن کرده خرج خونه روداده وگرنه همه منفعتش چه مادی ومعنوی براخونوادش بوده

توهم مث من مقصرخودتی که انقدبه پاش ریختی میدونی چون ماتوخونواده ی پدری یادگرفتیم همیشه قربانی باشیم ...

اره مقصرم کار خوبی کردی هیچوقت نفروش طلاهاتو پشیمون میشی من نه راه پس دارم نه پیش خیلی وقتا به خودکشی فک میکنم