2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 164 پست
عزیزم خوب شوهرم واکنش اولش ناراحتی بود واسه همون من حالم گرفته شد

شما رو دادی بهش از بقالی که نرفتی بخریش از جفتتونه باهاش دوستانه صحبت کن الان همین آقا که شاکیه همین که بچه بزرگ بشه میشه عزیزدردونش

همین الان پاشو برو ازمایش بده. ببخشید ولی شوهرت هم غلط کرد موقع ساختنش خوشحاله الان که بوجود اومده ...

اره متاسفانه ناراحته و منو مقصر میدونه که چرا پیشگیری نکردیو اینا

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرقی نداره؟ ممکنه اون رویان که به نظر شما ارزش نداره فردا که دنیا اومد و انسان کاملی شد یه دانشمند ی ...

حالا اومدیم و دانشمند و جراح موفقی نشد 

مثلا هیتلری ، موسولینی ، مائویی ، استالینی شد 

بالاخره که همه ی بچه ها دانشمند نمیشن 

نظرت چیه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

جسمی روحی داغون میشی ب حرف شوهرت گوش نده.خیلی اذیت بود سفت و سخت مراقبت میکرد ن الان کار از کار گذشت ...

نه بابا هنوز منو هم مقصر میدونه میگه تو باید پیشگیری میکردی 

شما رو دادی بهش از بقالی که نرفتی بخریش از جفتتونه باهاش دوستانه صحبت کن الان همین آقا که شاکیه همین ...

نه بابا کلا شوهرم اعصاب نداره پسرم الان یسالو سه ماهشه گاهی وقتا باهاش لج میکنه سر بچه ی کوچیک داد میکشه هرچی هم میگم بچس هیچی به هیچی

انسان با انسان فرقی نداره چه نوزاد چه رویان چه جوون و ...حق گرفتن حیات فقط دست خداست چون ما پدر یا م ...

شما رو نمیدونم و حق دخالت و نظری هم ندارم 🙌

اما در مورد خودم هم حقشو داشتم هم اختیارشو هم اجازشو 😊

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره متاسفانه ناراحته و منو مقصر میدونه که چرا پیشگیری نکردیو اینا

شما هم نشو مظلوم ، توپو بنداز زمین اون که باید جلوگیری میکرد ، 

باوجود بچه شیرخوار که نمیشد قرص بخوری.

اگرهم خدای نکرده یک درصد کار به سقط رسید اول اون وازکتومی کنه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سقط زندگی رو واقعاً داغون می‌کنه

مامانم سقط کرد سال ۹۰ زندگیمون از بالا همچین با شدت اومد پایین که اصلاً الان هم نتونستیم کمر راست کنیم 

خواهر شوهرم هم سقط کرد زندگیه اونم داغون شد 

واقعامیگی هیچی نمیشه ای همه چی میشه قتل عمده وبعدش هزاراتفاق میوفته برای زن وخانوادش.پس ندونسته نگو

دونسته گفتم‌ 🙂

مردا همینن هر کاری کنی باز ما مقصریم.بهش بگو خودت رعایت نکردی طلبکار باش رو بدی اینجور میکنه

برای بچه های قبلیم خوشحال شد ولی اینو که دیشب فهمیدیم اصلا هنوز ناراحت و شاکی هم شد