2777
2789

صحبت کردم جایی برای کار ۸شب تا ۱شب محل کار به خونمون دوره ولی به کارش نیاز دارم و باید برم شیفتای دیگ رو نمیتونم بردارم چون همسرم باید خونه باشه بچه هارو نگهداره

میترسم موقع برگشت جلومو بگیرن خفتم کنن ماشینو ازم بگیرن یا بلایی سرم بیارن🫠دیشبم خواب میدیدم همین بلا سرم اومده راه زن ها جلومو گرفتن🤒

اگر بخوابم با اسنپ برم بیامم برام نمیصرفه اصلااااا

همسرمم تو این هوای سرد نمیشه هرروز بیاد دنبالم و برگرده چون ۴بار باید این مسیر طولانی رو بره بیاد سخت میشه پدر ماشین درمیاد باید هرچی میگیرم خرج ماشین و بنزین کنم 

چه راهکاری دارید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محیط کارش چطوره امن هست نصف شب؟ شبای زمستون خیابونا خیلی خلوته احتیاط کن

اره محیط کار عالی پزشکا عالی کاملا از برخوردشون مشخص بود ادمای خوبین و محیط کارم کاملا آروم و عالی  

ولی میترسم میرم سوار ماشین میشم یهو یکی از پشت صندلی خفتم کنه 

چشمامم آستیگماته شبا کوره مادرزاد میشم 🥲

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

آیت الکرسی بخون و فوت کن،این افکار منفی رو از خودت دور کن

🥲🥲🥲

ایم یکم خطری هست کاش یکی باهات می‌رفت و میومد

اره خیلی میترسم کاش میشد🥲🥲🥲