2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا روانی شدم منم اون موقعی که سرکار میرفتم شب ساعت ۹ که می‌رسیدم خونه اول دوش بعد شام بعد لباس ...

اره مشخصه خسته نمیشی اگه طول روز خسته بشی نمیتونی اصلا انقدر بیدار بمونی

عزیزم نماز خیلی حسش خوبه این موقع چیکار کردم اصلا روانمو داره بهم میریزه دیگ بیداری

خیلی آرامش میده

خوابتو تنظیم کن گلم...حیفه بخدا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کاش زودتر بری سرکار 😐

دیگ نمیتونم 🤣قبلا برای شوهرم کار میکردم دیگ ازدواج کردیم نمیزاره پیشش کار کنم 

جای دیگ هم میکه کار نکن 

میگه کلاس برو 

گردش برو ولی سرکار نه 

میزی سرکار از خونه زندگی میزنی 

وایی چقدر سخته بچه داری...هرجور فکر میکنم نمیتونم😂

منم قبلا فقط میگفتم خیلی سخته ولی الان بهت بگم‌سخخخخخخخخت واسه یه لحظه ، وحشتناااااااکه 

حالا با اینکه خدایی همسرم خیلی کمک میکنه ولی بازم وحشتناکه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

خیلی آرامش میدهخوابتو تنظیم کن گلم...حیفه بخدا

اصلا هرکاری میکنم تنظیم نمیشه 

مثلا برام مهمون میاد تا ۳ شب هستن 

منم از صبح زودش بیدار میشم کارامو کنم ولی باز شب خوایم نمیبره وقتی میزن 

ما روز بیداری داریم چون این ساعت برامون روزه دیگه 😂

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
منم قبلا فقط میگفتم خیلی سخته ولی الان بهت بگم‌سخخخخخخخخت واسه یه لحظه ، وحشتناااااااکه حالا با اینک ...

وای تو بیشتر ترسوندیم😂

اره واقعا فکرکن خواب شبت (من برای خواب شب خیلی احترام قائلم😂) تیکه تیکه بشه🥺😂

وای اون بچه هایی که شب ها هکش گریه میکنن باید رو پا یا بغل باشن که دیگه هیچییی😂

اصلا هرکاری میکنم تنظیم نمیشه مثلا برام مهمون میاد تا ۳ شب هستن منم از صبح زودش بیدار میشم کارامو کن ...

اخی...

خیلی بده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...