2777
2789
عنوان

پنج روز بعد بله برون خواهر شوهرمه و من الان فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 67 پست
اره شاید . جلوی من بروز نمیکنه من پررو نشم

مردا کلا کشش نمیدن 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جالبه شوهرتم بک هفته بودن میدونسته ولی بهت نگفته راستش من بودم عقدش یا سردی هوا و بچه رو بهونه میکر ...

اره منم گله کردم ولی میگه مساله مهمی نبود بهت بگم .

واقعا ناراحت شدم از دستش و هستم .

دوست ندارم برم عقد اشم حتی .ولی مگه میشه 

شوهرم حتی دراین مورد هم نگفت اره حق با تواه که ناراحت بشی .همش میگه تو بزرگش میکنی

اره منم گله کردم ولی میگه مساله مهمی نبود بهت بگم .واقعا ناراحت شدم از دستش و هستم .دوست ندارم برم ع ...

اگه دلت نمیخواد عقدش بری بهونه بیار نرو 

منم واسه عقد داداشم نرفتم خدا هم کمکم کرد  خودش بهونه ها رو جور کرد 🤣😁

اگه دلت نمیخواد عقدش بری بهونه بیار نرو منم واسه عقد داداشم نرفتم خدا هم کمکم کرد خودش بهونه ها رو ...

نمیشه که عقدشم نرفت . مجبورم بخاطر داداشش برم نرم حالا میگن حسادت کرده و فلان 

اره منم گله کردم ولی میگه مساله مهمی نبود بهت بگم .واقعا ناراحت شدم از دستش و هستم .دوست ندارم برم ع ...

ببخشید معذرت میخام متاسفانه همسرت کسیه که با این رفتاراش به خونوادش فهمونده میتونن آدم حسابت نکنن چون هربار بهت ارزش و احترامی نزارن باز شوهرت میگه مهم نیس الکی گندش کردی و راضیت کنن دوباره بری خونشون.

حساسی ها !! منم چند روز قبل بله برون به برادرم و همسرش گفتیم چون خیلی پیش میاد که همه چی یهو کنسل بشه 

ببخشید معذرت میخام متاسفانه همسرت کسیه که با این رفتاراش به خونوادش فهمونده میتونن آدم حسابت نکنن چو ...

بله متاسفانه هیچ وقت پشتم نبوده در این موارد  و از نظر اون من حساسم و همه رفتارای خانوادش بحق و حسابه 

حساسی ها !! منم چند روز قبل بله برون به برادرم و همسرش گفتیم چون خیلی پیش میاد که همه چی یهو کنسل بش ...

بستگی به میزان صمیمیت و رفت و امد خانواده شما با داداشتون داره . ولی از نظر من پسر بزرگتر خانواده باید میدونست حداقل برای حفظ کلاس کاری خانواده عروس 

نمیرم دیگه .چیکار دیگه بکنم

همین منظورمه  یا نرو یا خیلی سرد در حد مهمون غریبه رفتار کن یکجوری بهشون بفهمون که نمیتونن بهت ارزش و احترامی قائل نباشن و ازت انتظار ارزش و احترام داشته باشن.

الانم ناراحتیتو بخاطره آدمای بی احساس و خود زرنگ پندار اطرافت بزار کنار . اتفاقا از این به بعد اونا باید ناراحت باشن نه شما چون باعث شدن دیگه ارزش و احترام سابقو نزاری.