2777
2789
عنوان

پنج روز بعد بله برون خواهر شوهرمه و من الان فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 67 پست
همین منظورمه یا نرو یا خیلی سرد در حد مهمون غریبه رفتار کن یکجوری بهشون بفهمون که نمیتونن بهت ارزش ...

همین قصدو دارم .مرسی که حداقل شما درک کردی عزیزم . برام واقعا مهم نیستن دیگه .همونقدر ارزش میزارم که ارزش بزارن . 

به نظر من لزومی نداره تا خواستگار میاد خبر بدن به همه

من خودمم تا بله برون سعی کردم به هیچکی نگم  چون دلم نمیخواست بدونن خب یه سری جلسات برای اشنایی و تحقیق بوده دیگه چیز خاصی نبود که بگن ناراحت نشو ازدستشون

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم میگه تو حساسی . دیشب بحثمون شد واقعا ناراحت شدم ولی هیچ وقت حقو بمن نمیده

شوهران همیشه طرف خانواده شوند هستن

اصلا خانواده شوهر توقع نداشته باش....عروس غریبه ست

منم برای عقد محضری خواهرم خانواده همسرم برد کار اشتباه بود 

ولی اون ها رفتن ی شهر دیگه مهمونی خانه داماد الکی به من گفتن میریم دکتر تا این حد دیگه

کدوم رفتار عزیزم .رفتاری نکردم فعلا

همین که در مورد خواهرتون از روز اول به همسرتون عکس نشون دادین و مادر شوهرتون بردین بله برون 

دلیلی نداشته هزاران ازدواج در مراحل آشنایی قبل از بله برون بهم میخورن تو بله برون موضوعاتی مطرح میشه خیلیا به تفاهم نمیرسن 

مگر اینکه توافقات قبلا انجام گرفته و بله برون فرمالیته باشه وگرنه حضور مادر شوهر شما اونجا چه دلیلی داشته ‌

صمیمیت بیش از حد با خانواده خود آدم هم تبعاتی داره چه برسه خانواده همسر به نظر من که انتظار اینکه اونا اشتباه شما رو تکرار کنن منطقی نیست 

به نظر من لزومی نداره تا خواستگار میاد خبر بدن به همهمن خودمم تا بله برون سعی کردم به هیچکی نگم چون ...

بله درسته . قرار نیست همه بفهمن . که البته برادر بزرگتر همه کس نمیشن .

دوما تاریخ بله برون رو که میتونن با برادرشون هماهنگ کنن .وقتی تو یشهر دیگه وسط هفته میندازن ینی مهم نبوده حضور برادرشون . 

بله برون رو تا وقتی مطمعن نباشن از طرف به بقیه اطلاع نمیدن و بعضاً خیلی یهویی میشه شاید سر همین دیر گفتن بهتون، ولی به هر حال شما حق دغرید که نرید و ابراز ناراحتی هم بکنید 

همین که در مورد خواهرتون از روز اول به همسرتون عکس نشون دادین و مادر شوهرتون بردین بله برون دلیلی ند ...

باشه عزیزم شما برادرتو دعوت نکن به مراسمت .بزار بعد عروسی بهش بگو . 

شما اشتباه مارو تکرار نکن گلم . 

شوهران همیشه طرف خانواده شوند هستناصلا خانواده شوهر توقع نداشته باش....عروس غریبه ستمنم برای عقد محض ...

بسیار زشت بوده کارشون میفهمم . عیب نداره همونقدری ارزش و احترام میزارم که ارزش بزارن و براشون مهم باشم . 

باشه عزیزم شما برادرتو دعوت نکن به مراسمت .بزار بعد عروسی بهش بگو . شما اشتباه مارو تکرار نکن گلم .

عزیزم من متاهلم 

من آنچه شرط بلاغ است با تو‌ می گویم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال

شوهرم میگه تو حساسی . دیشب بحثمون شد واقعا ناراحت شدم ولی هیچ وقت حقو بمن نمیده

به نظر من نرو ، و قشنگ متوجه بشن ناراحتی، دفعه ی بعد با عزت و احترام دعوت کنن براشون عادی نشی. البته اگ از این اخلاقا دارن ک دفعه ی بعد دست پاشونو جمع کنن اگر هم نه اصلا تو این فازا نیستن ک اگر اوکی هستی برو

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

بله درسته . قرار نیست همه بفهمن . که البته برادر بزرگتر همه کس نمیشن .دوما تاریخ بله برون رو که میتو ...

👌فرهنگا متفاوته ما اصلا بله برون خاصی نداشتیم😂 راست میگین این یکم عجیبه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من شوهرعمم  برا دخترعمم تاخواستگار اومد وخواستن ج مثبت بدن به رسم احترام  حتا به شوهرمنم زنگیدو اطلاع دادو نظر خپاست  بعد ایناب برادرششون نگفتن   حق داری

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بله برون رو تا وقتی مطمعن نباشن از طرف به بقیه اطلاع نمیدن و بعضاً خیلی یهویی میشه شاید سر همین دیر ...

بحث بله برون و گفتنش نیست . بمن ربطی نداره دختر خودشونه به هر کی بخان شوهر بدن از من نظرم میخاستن نظر نمیدادم .بحث اینجاست مدعی ان ما خیلی با پسرمون صمیمی هستیم و هر کار کوچیکی رو از شوهرم میخان که بکنه و ...روزی صد بار مامانش با شوهرم تلفنی حرف میزنه . از در و دیوار شهر تعریف میکنه .بعد تاریخ بله برونو جوری هماهنگ نکردن که برادرش باشه .میدونن غیر ممکنه وسط هفته رفتن برای ما