2777
2789
عنوان

واسه چی بیداری رفیق🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 112 پست
انشالله خوب بشه بچه منم همه بچه هارو خدا خودش نجات بده عذاب میکشه خدا جانم به حرمت صبح صادقت این فرش ...

الهی آمین نشستم دارم گریه میکنم کاش من سرفه کنم کاش درداش همه بیاد به جان من😭

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای سرفه دخترتون شلغم و عسل امتحان کردین؟برای دختر من همیشه جواب بوده

من دخترم حساسیت داره نمیتونم هیچی بهش بدم

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
نگو اینوو

آورد تا عذاب بده...

من خود جهنمو تو این دنیا دیدم

مگه مردا نمیگن قوین😭😭😭شما چرا

وقتی چند تا موضوع متفاوت به مشکل بخورن برا قوی ترین ادما هم حل کردن یا رفع کردنشون سخته و ذهن ادم رو بد درگیر میکنه 

.

مردا اگر هم قوی نباشن مجبورن خودشون رو قوی جلوه بدن 

الهی عزیزم 😔😔😔😔😔

دعاش کن😭