2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نه نکردم. تازه میخام شروع کنم و حس میکنم خیلی دیره

عزيزم يعني از بعد ١٨ سالگي ك ديپلم گرفتي نشستي خونه؟

دانشگاه يا يه حرفه يا …مگه ميشه؟

اشكال نداره هنوزم سني نداري اما حتما يه فعاليتي رو سفت و سخت شروع كن

نااميد هم نباش

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

تا مجرد با پدرشه 

جلال‌الدین مقدار و کیفیت اون 

به جیب باباشه

اگه نداره تفریحش کم میشه 

دختر بیشتز میخواد 

باید کار کنه

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

دلیل

حداقل تا ۱۸ سالگی تهش تا ۲۰ سالگی دیگه بعدش خودش دستش باید تو جیب خودش باشه خو

چند سال مونده به ۳۰ سالگی زشته پدر همه ی خرجشو بده!

یا اگه میده حداقل خرج خوردو خوراکی چیزی نه این که کلا 

اگه ۲۶ سالته اینو بدون که اصلا دیر نشده واسه شروع هنوز جوونی طرف ۵۰ سالگی یه شغل شروع میکنه ۶۰ سالگی دنبال کار جدید میگرده دیگه ۲۶ که چیزی نیست

کاشت مژه یا ناخنکاری چیزی یاد بگیر 

یا فروشنده بوتیک شو 

یا میتونی تو خونه کار کنی مثلا قند رنگی درست کنی سوپر مارکت و قنادی و دیوار بفروشی ماهی حداقل ۱۰ تومن در بیاری خلاصه بشین کلی فکر کن و راهتو پیدا کن😍🤍

صد درصدشرایط مستقل شدن و پول دراوردن برا پسرا هم سخته چه برسه به دخترا

خیلیا فکر میکنن به راحتی گفتنشه کار پیدا کردن و درآمد داشتن 

اونم تو مملکتی که رکود اقتصادی داره و شایسته سالار نیست

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

عزيزم يعني از بعد ١٨ سالگي ك ديپلم گرفتي نشستي خونه؟دانشگاه يا يه حرفه يا …مگه ميشه؟اشكال نداره هنوز ...

دانشگاه که اکثر آدما الان میرن اما تا این که بیان یه کاری پیدا کنن حداقل ۲۵,۲۶ سال میشن

کار پیدا کردن و درآمد داشتن سخته طول میکشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚