2777
2789
عنوان

فردا برام یلدایی میارن ذوق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 151 پست
اون حلقه جالب نشده عزیزمباید خیلی بزرگتر درستش میکردی ک وقتی عکس میگیرین مثل کادر بشه.یا هم از این ح ...

من دوست داشتم خودم درست کنم اما اون چیزی نشد که میخوام 

مامانم گفت کرایه کن اما نمیخواستم کرایه کنم چون شوهرم نیست که بخوایم عکس دو نفره بگیریم 

با کسی ام عکس نمیگیرم 

فقط از هدیه ها عکس میگیرم 

قبلا رفتیم آتلیه با شوهرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه خوش ذوقی خوشبخت بشی:))

بنظر من تزئینت خیلی قشنگ بود و خب بنظرم یلدا صرفا این نیست که سبز و قرمز باشی اگه بخوام نظرم رو بگم یه پارچه رومیزی یه دست تک رنگ بندازی خوشگل تره . و سیب هارو بزاری به عنوان پذیرایی با چندتا آیتم دیگه که فردا هم براشون وقت داری . ایده ای برای ریسه ندارم و چیزی که به دیوار وصل کردی ندارم راستش ولی در آخر هرچیزی که خودت پسندته مهمه

اصالت لر 🌬
برات شب چله اوردن یان

هیچ مناسبتی چیزی نیاوردن.عروسی هم نگرفتم ،توی این چندسال بچه دار که شدم فقط بهم یه نیم سکه دادن 

شوهرم هم چون بی مناسبت برام گل و طلا می‌خرید برام مهم نبود ..می‌گفت خانواده م اینجورین من خودم برات کم نمیزارم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
گفتن ما پول شب چله و...نداریم بماچه کلا واسه هرچیزی خودشون راحت کردن

بگو پس گوه خوردید اومدید خواستگاری آنتراکت برا دخترای هرزه خودشون سنگ تموم میذارن شوهرت چرا نگرفت

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
چرا ب شوهرم گفتم بهشون بگه مارسم داریم حداقل ساده برگزار کنیم اونام گفتن بما چه ما پول اینکارا رو ند ...

منم شوهرم همه رو خرید یادمه مامانش رفته بود انار خریده بود از بازار گف شده ۱۰۰هزار تومن شماره کارت میدم بزن برام 😑

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من دوست داشتم خودم درست کنم اما اون چیزی نشد که میخوام مامانم گفت کرایه کن اما نمیخواستم کرایه کنم چ ...

مهمونی یه شبه تعریفش هزار شب 

حتی اگه شوهرت نباشه سعی کن یه دکور کوچولو خوشگل بدی و عکس بگیری . بهر حال یه سری سیاستا این وسط هست که صرفا بخاطر احساساتت تو اون مهمونی نیست

اصالت لر 🌬
هیچ مناسبتی چیزی نیاوردن.عروسی هم نگرفتم ،توی این چندسال بچه دار که شدم فقط بهم یه نیم سکه دادن شوهر ...

من بودم می چزوندمشون کاریشون نداشتی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند