2777
2789
بعضی وقتام عشقشاید باورش برا بعضیا سخت باشهی مرد ۴۷ساله باتجربه سمیدونه چطور رفتارکنه صبوره بچه بازی ...

موافقم 

خیلی جذابن ولی نه هر ۴۷ساله ای 

ولی مثلا کاشکی میشد سن پایین ترام اونقد پخته بودن آدم نمیتونه دلشو با یه این سنی صاف کنه🥲

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی هزاران نفر بگن مشکلی نیست سن یه عدده عاشق هم شدن مرد 47 ساله عاقل تره جذاب تره باز نمیپذیرم

ما 28 ساله عاقل جذاب هم داریم

کسی ک جذب ادمی میشه که 27 ساااال ازش بزرگتره قطعا مشکلی هست و ریشه در بچگیش داره

اون 47 ساله هم خیلی عوضیه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چه رابطه ای ؟ منظورته

رابطه شیرینی فروش و شاگرد شیرینی پز :////

چه رابطه ای به نظرت

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

رابطه شیرینی فروش و شاگرد شیرینی پز :////چه رابطه ای به نظرت

😂😂😂🤣🤣🤣

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

معامله؟مکه کالا هستن؟

محبت یا هرچیزه دیگه از اقا

پول از طرف خانم 

بله خوب خودشو کالا میبینه وگرنه چه دلیلی داره با هم سن پدرش بره تو رابطه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام