2777
2789
اره راحت تر هم میتونه گول بزنه زبون بازی کنه به رابطه جنسی و س ک س کامل برسونه 😂😂😂عزیزم مرد ۴۷ سا ...

اره اینم هست

با نظرت موافقم

ولی همیشه اینطور نیست

من ی همکاری داشتم ی دختر بیست سالع بود عاشق ی مردی شده بود ۴۲سالش بود پسرع خیلی پولدار بود ن ازدواج کرده بود ن هدفش سک.س با دخترع بود واقعا دوسش داشت..یبار میره خواستکاری قبول میکنه بخاطر مخالفتا و نق نق زدنا و نصیحتای اطرافیان نامزدی رو بهم میزنع،من پرسیدم چرا بهم زدی گف مثلا یکی از دلایلش این بوده ک اطرافیان میگفتن ۲۲سال ازت جوونتره

وقتی تو موقع عشق و حالته اون عشق و حالشو کرده از لحاظ جنسی شاید نتونه ارضات کنه و خیلی چیزای دیگه اینم تحت تاثیر همونا بهم زده بود

و بعد چندماه اینا جفتشون عاشق هم بودن باز ی ارتباطی بینشون شکل میگیره الانم عقدن

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
درسته ولی ممکنه ی ادم ب این دلایل عاشق ی ادمی شده باشه ک اینقدر باهاش تفاوت سنی داره مثلا طرف اونقدر ...

بیشتر واس اون پختگیه س و این حس امنیت که میشه به این شخص اعتماد کرد چون تجربه داره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید