2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی موجودی کارتم همینقدره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 22485 بازدید | 618 پست
برید کنار بزار سهام عدالت بریزن همتون زخمی میکنم

من موجودی کارتم ۲۵ هزار تومنه خب

نه یارانه میریزن برامون نه سهام عدالت ببین من وضعم چقد داغونه 🤦🏻‍♀️🫠

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
شب یلدا سهام عدالت ومیدن پولدار میشیم

معلوم نیست که . الان داشتم می‌خوندم می‌گفت هنوز تامین اعتبار نشده

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موجودی کارتم ۲۵ هزار تومنه خبنه یارانه میریزن برامون نه سهام عدالت ببین من وضعم چقد داغونه 🤦🏻‍♀ ...

عزیزم چرا یارانه ندارید شما ؟

عزیزم چرا یارانه ندارید شما ؟

والا بخاطر کارتخوانای مغازمون فک میکنن خیلی پولداریم اونم قطع کردن درحالی ک فقط گردش حسابمون زیاده پولمون نه

الکی زدن دهک ۱۰ نیستیم بخدا🤷🏻‍♀️

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
والا بخاطر کارتخوانای مغازمون فک میکنن خیلی پولداریم اونم قطع کردن درحالی ک فقط گردش حسابمون زیاده پ ...

ای بابا . نمیشه اعتراض کنید ؟

ای بابا . نمیشه اعتراض کنید ؟

زدیم عزیزم قبول نکردن 🥲

بیا بغلم🫂😂😂❤️

😅😅😅😅💗

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...