2777
2789
عنوان

مرگ تازه عروس

339 بازدید | 18 پست

۳ _۴ ماه پیش رفتیم عروسی دختر خواهر مامانم 

یعنی دختر خاله ام 

خیلیی جووون بود ۲۲ اینا 

امروز بهم خبر دادن دیشب سکته قلبی کرده 

لطفا سر هر چیزی حرص و جوش الکی نخورید 

این دخترمون خیلی حرص میخورد و مضطرب بود 

اصلا امروز بهم گفتن شوکه شدم تا الانم خوابم نبرده همش دارم بهش فکر میکنم واقعا این دنیا ارزش نداره به خودت سخت بگیری

لطفا برای شادی روحش دعا کنید 🖤

و همینطور ارامش قلب شوهرش و خانوادش 

ممنونم

حتما کلی امید داشته 

آرزو داشته 

اونوقت منی که دلم میخواد بمیرم صد سال عمر میکنم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یادمه هر وقت دیدمش ادم حرص و جوشی بود 

حتی روز عروسیش اروم و قرار نداشت و مضطرب بود 

میگم کاش زودتر به عقلم میرسید من که این حالاتش رو دیده بودم توصیه میکردم حداقل ببریدش دکتر 😢

می دونستی، اجازه نداریم آرزوی مرگ کنیم.

چرا

مردن بهتر از زندگی کردنه راحت تر از یه زندگی جهنمیه چرا اجازه نداشته باشم چرا به دنیا اومدنم دست خودم نبود حالا مرگمم دست خودم نیست چون خودکشی گناهه چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

منم یروز اینطوری میمیرم میدونم

منم شاید امشب

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

چرامردن بهتر از زندگی کردنه راحت تر از یه زندگی جهنمیه چرا اجازه نداشته باشم چرا به دنیا اومدنم دست ...

فکر می کنی برا من ، زندگی خیلی راحته، فقط امید به رسیدن روزهای خوب، سرپا نگهم داشته.

آن شاالله،  برای تو هم روزهای خوب می یاد.

دورو برماهم چندتاجوون زیر سی سال سکته کردن،،نمیدونم چه خبره که همش کم سن ها درگیرن،میگن واسه واکسن کروناست😢😢

یعنی حقیقت داره؟؟؟

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
فکر می کنی برا من ، زندگی خیلی راحته، فقط امید به رسیدن روزهای خوب، سرپا نگهم داشته.آن شاالله، برای ...

ممنون 

چرا نباید آرزوی مردن کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما کلی امید داشته آرزو داشته اونوقت منی که دلم میخواد بمیرم صد سال عمر میکنم

میدونم حرف کلیشه ایی هست 

ولی مطمین باش اون چیزی که الان ازارت میده میگذره 

من هر موقع چیزی ازارم میده به خودم میگم این لحظه میگذره نگران نباش 

این تجربه ۴۵ سال زندگی من تو این جهان هست