2777
2789
عنوان

خانومای شیرینی پز بیاین😍

120 بازدید | 19 پست

سلاام

میخوام کیک تولد درست کنم...

الان خامه رو زدم ولی میخوام صبح خامه بکشم و با ماسوره گل بزنم...

الان سوالم اینه خامه انعطافشو از دست نمیده اگه فرم گرفته تا صبح تو یخچال بمونه؟🤔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان فرم دادم ینی خراب میشه؟🤔الان خامه کشی کنم یعنی؟

کیک اسفنجی که درست کردید باید کاملا سرد شده باشه و درنظر داشته باشید که حدود چهار پنج ساعت باید توی یخچال بزاریدش و بعد اقدام کنید به خامه کشی

کیک اسفنجی که درست کردید باید کاملا سرد شده باشه و درنظر داشته باشید که حدود چهار پنج ساعت باید توی ...

اره اونش اوکیه...

الان کیکمو لایه کشی و استرکشی هم کردم...

ولی خب لایه کشی نهایی و گل زدنش مونده....بذارم برا صبح خراب میشه؟🤔

الان خامه کشی کن بزار یخچال خراب نمیشه ،،ولی خامه همینجوری بمونه خراب میشه وا میره

ینی نذارم برا فردا صبح؟؟

ببین لایه کشی و استر کشی کردم ولی خب خامه کشی نهایی و گل زدنش مونده...

بنظرت بیدار بمونم؟

اره اونش اوکیه...الان کیکمو لایه کشی و استرکشی هم کردم...ولی خب لایه کشی نهایی و گل زدنش مونده....بذ ...

بله خامتون رو الان بزارید فریزر

صبح دوباره دربیارید فرم بدید و بعد خامه کشی انجام بدید

بله خامتون رو الان بزارید فریزرصبح دوباره دربیارید فرم بدید و بعد خامه کشی انجام بدید

دوباره فرم بدم خراب نمیشه؟؟

اخه الان کامل فرم گرفته...

اگه بهتره الان انحام بدم اشکال نداره🫠کودوم بهتره؟

دوباره فرم بدم خراب نمیشه؟؟اخه الان کامل فرم گرفته...اگه بهتره الان انحام بدم اشکال نداره🫠کودوم بهت ...

بنظرم اگر فکر میکنی اسفنجیت کاملا خنکه خامه کشی رو الان انجام بده

ولی نصفه شبی بی حوصله نباشید گند بزنی بهش🥲

ینی نذارم برا فردا صبح؟؟ببین لایه کشی و استر کشی کردم ولی خب خامه کشی نهایی و گل زدنش مونده...بنظرت ...

الان همه‌کارو انجام بده بهتره ،بزاری فردا ریسکه ،،خامه موقع خامه کشی و شکوفه زدن وا میره،،دیکه اون فرم اولی رو‌نمیگیره

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

بنظرم اگر فکر میکنی اسفنجیت کاملا خنکه خامه کشی رو الان انجام بدهولی نصفه شبی بی حوصله نباشید گند بز ...

خامه کشی کردم...لایه هاشم خامه زدم

ولی خوب صافش نکردم و با خامه تزئینش نکردم