2777
2789
عنوان

خودکشی با چاقو😭چاره ای ندارم داره مجبورم میکنه دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داغون

پرسیدم بخ این خاطر که یه کانالی هست تو ایتا واقعا معجزه میکنه . چرت وپرت نیست چون خودمم بشدت دنبال ادم درست ودرمون میگردم راهکاراش عالیه . ببین کدومش برات بهتره همون بسته رو بخر وکوش کن . اونجاست که میفهمی دلیل به دنیا اومدن و زندگی تو چیه . کلا به ارزش الهیت پی میبری . خواهش میکنم جدی بگیرش . امیدوارم بدرت بخوره .برات ادرس کانالطو میفرستم عزیزم

دقیقا بنظرم دکترش خوب نیست🤕

من دکترم بهم اجازه نمیده آلپرازولام بخورم چون اعتیاد آوره.فقط یه قرص بهم داده.قرص های دیگه بهم میده میترسم بخورم میگم نخوردم.هیچی نمیگه.بعضی وقتها خودم میگم چه قرصی بنویسه.اصلا به زور قرص و دارو نمیده.

من دکترم بهم اجازه نمیده آلپرازولام بخورم چون اعتیاد آوره.فقط یه قرص بهم داده.قرص های دیگه بهم میده ...

درستش همینه

دکتر استارتر هرچی قرص تودنیاست براش نوشته

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
درستش همینهدکتر استارتر هرچی قرص تودنیاست براش نوشته

دلوکستین عوارضش افکارخودکشیه.هالوپریدول با تگاتارد تداخل دارویی دارن.یکیش اثر اون یکی رو کم میکنه.کلونازپام هم آدم رو نعشه میکنه و باعث فراموشی میشه.

دلوکستین عوارضش افکارخودکشیه.هالوپریدول با تگاتارد تداخل دارویی دارن.یکیش اثر اون یکی رو کم میکنه.کل ...

🫣😳اینهمههه تداخل

بنده خدا بخاطر همین قرصاست که این افکار رو داره بنظرم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
🫣😳اینهمههه تداخلبنده خدا بخاطر همین قرصاست که این افکار رو داره بنظرم

اگه بگه مشکلش دقیقا چیه میدونم چه قرص هایی باید بخوره.ولی باید دکتر براش بنویسه.اینارو بذاره کنار قرص دیگه بخوره.