2777
2789
عنوان

ی پستی تو اینستا دیدم خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مخاطب اون صحبتا پرستارای هستن ک فشار کارشونو یا ب قول شما جیزای ک رو روحیشون تاثیر میزاره رو سر بقیه ...

مردم ما لیاقت ندارن من تاحالا هیچوقت ب همراه مریض و خود مریض چیزی نگفتم ولی بسیار توهین شنیدم و سکوت کردم فقط واگذار کردم ب خذا

هیچ ارگانی صداشون بالا نیس ولی ب کادر درمان خوب توهین میکنن

جدی میفرمایید 😂

پس معلما و فرهنگی ها رو از کجا اوردن 

حالا خوبه شما باز حقوقتون بهتره نسبت به معلما

پرستار بیچاره مگه چه حقوقی دارهبخدا باید خیلی شریف باشی با چنین حقوقی حاضر به تحمل‌چنین سختی باشی

خب اینکه حقوقشون کمه یا بهشون رسیدگی نمیشه مگه ما مردم مقصریم ک اکثرشون عقدشونو سر مریضو همراه مریض خالی میکنن؟؟از بیشترشون ی سوال حتی نمیشه پرسید.ب  همه ظلم شده  خیلی حقوقا ب دخلو خرج نمیخوره خیلی از کارای سختیای  داره ک نسبت ب حقوقش ناجیزه

ولی قرار نیست با بقیه بد رفتار کنن

جدی میفرمایید 😂پس معلما و فرهنگی ها رو از کجا اوردن حالا خوبه شما باز حقوقتون بهتره نسبت به معلما

باز بحث معلمارو کشیدین وسط خجالت نمیکشن واقعا معلمی با پرستاری مقایسه میکنین سختی کار پرستاری کجا معلمی کجا

خب اینکه حقوقشون کمه یا بهشون رسیدگی نمیشه مگه ما مردم مقصریم ک اکثرشون عقدشونو سر مریضو همراه مریض ...

مگه من گفت باید بد رفتاری کنن؟

گفتم این حرفهایی که وظیفشونه پول میگیرن انصاف نیست وظیفشون هست ولی کدوم پول؟ 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

پرستارا بیچاره کارشون خیلی سخته حقوقشون کمه

چرا باید مردم حرف بزنن آخه

من هر پرستاری دیدم ناراضی بوده

حتی یبار یه پرستار میگفت دنبال شغل آزادم ک از اینجا بیام بیرون

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
جدی میفرمایید 😂پس معلما و فرهنگی ها رو از کجا اوردن حالا خوبه شما باز حقوقتون بهتره نسبت به معلما

اصلا سختی کار پرستاری و معلمی یک درصد هم قابل مقایسه نیست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مردم ما لیاقت ندارن من تاحالا هیچوقت ب همراه مریض و خود مریض چیزی نگفتم ولی بسیار توهین شنیدم و سکوت ...

وقتی مردم میبینن باهاشون بد رفتار میشه عقده ی جیزای دیگه سرشون خالی میشه اونام عقده ی پرستارای بد رو حتما میان سر شما خالی میکنن.ولی خودتم بهتر از میدونی بیشتر همکارات اصلا درست رفتار نمیکنن.شما خوبی دستت درد نکنه خدا هزار برابرشو برگردونه ب زندگیت ولی خیلیا مثله شما نیستن

پرستارا بیچاره کارشون خیلی سخته حقوقشون کمهچرا باید مردم حرف بزنن آخهمن هر پرستاری دیدم ناراضی بودهح ...

۳۵ تا شیفت در ماه با ۷.۸ تا مریض درب و داغون با تحقیر سرپرستار و بالا دستی ها و توهین های مردمو توقعات طلبکاری های مردم با ۱۴ تومن حقوق با دیدن مرگ آدما واقعا می ارزه؟ نمی ارزه