درباره پرستاری بود همه نوشته بودن پول میگیری وظیفته یا تو همین سایت من هرموقع تاپیک زدم عده ای ک کمک نیستن میگن پول میگیری وظیفته فلان
من موقع انتخاب رشته میدونستم شرایطو با علاقه هم انتخاب کردم ولی نمیدونستم مردم ما آنقدر بی تربیت و پررو هستن ک هر روز تو بیمارستان توهین میکنن و داد و بیداد میکنن امروز مرگ بچه دوساله دیدم آیا اینایی ک میگن وظیفته دلشو دارن همچین صحنه های ببینن. ماهم از سنگ ک نیستیم هر مرگی ک آدم میبینع رو روحیش تاثیر میذاره هرچقدرم عادت کنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پرستار بیچاره مگه چه حقوقی دارهبخدا باید خیلی شریف باشی با چنین حقوقی حاضر به تحملچنین سختی باشی
خب اینکه حقوقشون کمه یا بهشون رسیدگی نمیشه مگه ما مردم مقصریم ک اکثرشون عقدشونو سر مریضو همراه مریض خالی میکنن؟؟از بیشترشون ی سوال حتی نمیشه پرسید.ب همه ظلم شده خیلی حقوقا ب دخلو خرج نمیخوره خیلی از کارای سختیای داره ک نسبت ب حقوقش ناجیزه
مردم ما لیاقت ندارن من تاحالا هیچوقت ب همراه مریض و خود مریض چیزی نگفتم ولی بسیار توهین شنیدم و سکوت ...
وقتی مردم میبینن باهاشون بد رفتار میشه عقده ی جیزای دیگه سرشون خالی میشه اونام عقده ی پرستارای بد رو حتما میان سر شما خالی میکنن.ولی خودتم بهتر از میدونی بیشتر همکارات اصلا درست رفتار نمیکنن.شما خوبی دستت درد نکنه خدا هزار برابرشو برگردونه ب زندگیت ولی خیلیا مثله شما نیستن
پرستارا بیچاره کارشون خیلی سخته حقوقشون کمهچرا باید مردم حرف بزنن آخهمن هر پرستاری دیدم ناراضی بودهح ...
۳۵ تا شیفت در ماه با ۷.۸ تا مریض درب و داغون با تحقیر سرپرستار و بالا دستی ها و توهین های مردمو توقعات طلبکاری های مردم با ۱۴ تومن حقوق با دیدن مرگ آدما واقعا می ارزه؟ نمی ارزه