2777
2789
عنوان

امشب باز رفتیم خونه همون خانمی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 113 پست
همون موقع باید میگفتی خوب فردا مهمون دعوت میکردی عزیزجان نه امشب بعدم شما که حوصله نداری کار داری مه ...

شما باشی 

اونا بیان خونت

کارشو جبران میکنی 

یا تدارک میبینی؟؟؟؟

شما باشی اونا بیان خونتکارشو جبران میکنی یا تدارک میبینی؟؟؟؟

عین خودشون پذیرایی میکنم بعدم میخندم  میگم میزبانی من این سبک نیست اما اومدم خونتون  دیدم  شما این مدل دوست دارین منم روشنو عوض کردن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عین خودشون پذیرایی میکنم بعدم میخندم میگم میزبانی من این سبک نیست اما اومدم خونتون دیدم شما این م ...

یعنی شام هم نپزم؟؟؟؟

میوه نیارم؟؟؟؟

وای خیلی اذیت میشم خودم ولی😂

عین خودشون پذیرایی میکنم بعدم میخندم میگم میزبانی من این سبک نیست اما اومدم خونتون دیدم شما این م ...

اینکه از اولش هی میگه معلمم چی بگم

هی از دانش آموزاش میگه

هی پوز میده

غیرانتفاعی هم هس

از اول مهرم شاغل شده

اینو چکار کنم که ساکت شه

یعنی شام هم نپزم؟؟؟؟میوه نیارم؟؟؟؟وای خیلی اذیت میشم خودم ولی😂

یه دوری توتاپیک هات زدم خواهر من 

پونزده شونزده ساله ازدواج کردی هرسال انگار ساده تر سال قبلت شدی اخه چرا؟شوهرتم که بی ادب خیانت کرده به نظر من از بس مظلومی دیگه این حدم خوب نیست بخدا 

نجابت زیاد کثافت میاره اینو قدیمیا میگن که دنیارو زودتر من و شما شناختن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
یه دوری توتاپیک هات زدم خواهر من پونزده شونزده ساله ازدواج کردی هرسال انگار ساده تر سال قبلت شدی اخه ...

بله عزیزم

من خیلی سختی کشیدم 

ذات بدی ندارم

شاید بخاطر همینه اینقدر اذیت شدم 

خوراکی ببر اونجا بخور با خودت

خجالت بکشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خب میگم که لقمه میبرممیگه عه لقمه نون پنیر دوست داری منم عاشقشم😐😐

بگو ارههه 

پر رو باش

تعارف نکن بگو گشنه ام شد گفتم یچیزی بخورم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اون میخواد پشتتون حرف بزنه که چرا نرفتین؟.خب دوبارم شما پشتش حرف بزنید که آب نمیزاره جلو مهمون اون ب ...

واقعا دوست ندارم برم اونجا

همه نگاه هم میکنن از گشنگی 

وای پسر دوست شوهرم کوچیکه 

گفت سیب میخوام

رفت سیب آورد داد بهش و باز نگفت واسه بقیه میوه بیارم

واقعا دوست ندارم برم اونجاهمه نگاه هم میکنن از گشنگی وای پسر دوست شوهرم کوچیکه گفت سیب میخوامرفت سیب ...

چقدر بی‌شعور 

سری بعدی خوبه همه به اندازه خودشون غذا بخرن تو خونه اینا جز برای اون زن و شوهر  . 

اصالت لر 🌬