2777
2789
عنوان

امشب باز رفتیم خونه همون خانمی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 113 پست
واچرا اخه مشکل داره دلم برای شوهرش سوخت واقعا

همه میگن پسره حیف شده که اینو گرفته 

واقعا هم پسره حیف شده چون از یه طایفه خیلی سرشناس و اسم و رسم دار

دختره از یه خانواده سطح پایین که تنها افتخارشون هار بودنشونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حالا خانمه شام آماده نمیکنه و پذیرایی هم نمیکنه چرا شما مهمونا غذا سفارش میدین؟ خب شوهرش که شما رو انقدر با اصرار زیاد دعوت می‌کنه از بیرون غذا بگیره دیگه یا وقتی میبینه خانمش پذیرایی نمیکنه خودش چایی بذاره و میوه بیاره

یا چرا وقتی میرید انقدر میمونید اگه خیلی اصرار میکنه و تو رودربایستی نمی‌تونید نه بگید برید و بعد نیم ساعت بهونه بیارید بلند شید برید ۷ ۸ ساعت نمونید‌ خونه ی بنده ی خدا

اصلا خیلی خودتون رو کوچیک میکنید که میرید خانمه واضحا داره میگه نیاید خونم

من بودم هیچ جوره پام رو اونجا نمیذاشتم بهونه می‌آوردم

همه میگن پسره حیف شده که اینو گرفته واقعا هم پسره حیف شده چون از یه طایفه خیلی سرشناس و اسم و رسم دا ...

بنده خدا مرده ا کی میخواد بااین باشه 

شوهرش نمیگه برم از بیرون غذابخرم ؟

خب حالا خانمه شام آماده نمیکنه و پذیرایی هم نمیکنه چرا شما مهمونا غذا سفارش میدین؟ خب شوهرش که شما ر ...

دقیقا حرف منم همینه

بخاطر همین زورم میگیره

انگار میترسه سفارش یده

نمیدونم اصلا چطورین

عجیبن 

بخدا منم نمیرفتم چن ماه

همش شوهرم تنها میرفت بعد میومد خونه دنبال شام میگشت میگفتم خب مگه مجبوری میگفت خوب نگهم می دارن 

بنده خدا مرده ا کی میخواد بااین باشه شوهرش نمیگه برم از بیرون غذابخرم ؟

تند تند بهم اس میدن

همه فهمیدن

هی پیام میده زنش

اونم عصبی میشه و جوابش میده و تکون نمیده به خودش

تند تند بهم اس میدنهمه فهمیدنهی پیام میده زنشاونم عصبی میشه و جوابش میده و تکون نمیده به خودش

ای خدا ببین چقد از خانواده بی فرهنگ وبی شخصیتیه زنه 

آداب هیچی رو بلد نیس

دقیقا حرف منم همینهبخاطر همین زورم میگیرهانگار میترسه سفارش یدهنمیدونم اصلا چطورینعجیبن بخدا منم نمی ...

آره دقیقا خیلی عجیب بود من واقعا از اول تاپیک همینطور متعجبم که چطور میگید شوهرش خیلی مرد خوب و شریفیه اما مهموناش گشنه از خونش میرن بیرون خب خانمه هیچ کاری نمیکنه آقاهه که نباید فقط حرص بخوره باید پاشه یه اقدامی بکنه

اگه هم خانمه شوهرش رو تهدید می‌کنه که نباید کاری کنی خب چرا اصلا دعوت می‌کنه اونم با اصرار فراوان

کلا اینا زن و شوهر جفتشون خیلی عجیب غریبن