2777
2789
عنوان

امشب باز رفتیم خونه همون خانمی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 113 پست

تو جیبت مویز و گردو بریز اونجا بخور ضعف نکنی ، چه ظالمه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرش هی میگفت پاشو یه چی بپز میگفت به من چه برن شام بیرون

شاید از اجبار شوهرش دعوت می‌کنه ؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
به پارتنرم؟؟ارییی

چی گفتییی

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
تو جیبت مویز و گردو بریز اونجا بخور ضعف نکنی ، چه ظالمه

آره آجیل سلامت میبرم لقمه میبرم

بعد میبینه دارم لقمه میخورم

میگه عهههه نون پنیر دوس داری منم عاشقشم و شعورش نمیرسه بگه برم حداقل یه میوه بیارم

آره آجیل سلامت میبرم لقمه میبرمبعد میبینه دارم لقمه میخورممیگه عهههه نون پنیر دوس داری منم عاشقشم و ...

وای احتمالا شیرین عقله چرا همچین میکنه اخه شما هم با شوخی بگو حرفتو 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد